Header

Wednesday, April 29, 2009

Bandwidth exceeded !!!


alamak...

for sure korang dah terperasan kan...

lately ni, header flash kitorang dah tak kuar...
blank je kan...

hahahahaa...
tu la yg aku tgh pikir skrg ni..
sbb tpt yg aku park file flash tu kata bandwidth aku dah terlebih dari kuota...

huhuuh.. ramai gak ek sbenarnya yg masuk Mv.com ni...
sampai bandwidth exceeded sbb ramai yg masuk and dah tentu file flash tu akan di load setiap kali ada reader baca Mv.com...

walaubagaimanapun, aku as CTO Mv.com mengucapkan jutaan terima kasih kerana setia bersama kami...
pada reader2 baru, jom aa join kitorang ramai2 lepak sini...
hihiih...
lepak2 sambil baca pot pet kitorang kongsi pengalaman idup...
hihhi.. we all kat Mv.com ni pun actually nobody pun.. bukan Dato' bukan Datin gak...
just rakyat marhaen gak...

ok.. skrg aku tgh dalam misi utk mencari hosting lain...
sementara tu, aku mintak maaf la atas kecacatan Mv.com ni header blank je...
akan aku usahakan secepat mungkin...

err.. ada sesapa nak sponsor space kat hosting korang? kecik je pun file flash tu....

hihiihih.. aku agak tidak malu distu....


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Zuhaini said...

erm.. saya punya zuhaini.com tu masih kosong.. nak guna amik la.. haha.. tp ingat nak terminate je.. pasal tak pakai sangat domain + hosting tu.

yg my-alia.com pulak saya pakai blogger.com punya domain. hosting saya tak tau, x da rasanya...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr ade dot com ekk...salam kenal..

prebetsabu said...

zuhaini: serius ke?kecik tapak tgn nyiru kami tadahkan... Just nak park dlm hosting u file flash tu je.... Bole la ek? Huhuhu...

Princess N:apalgi... Register la dot com gak!

JIVEBUMZ said...

wah canggih tuuuu.. pepon kite mmg suke lepak kat blog yg kaler ijau neh..:P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!