Header

Wednesday, April 22, 2009

Besday 2 in 1

Meh kita sesama nyanyi lagu happy birthday to you nak???...hiksss...ok jom....memula tgk picca nih dulu

alamak tak nmpk lak muka besday girlnya....muka avin damiajer yg menyerlah nih

marah ler mak usu dia nih......konfem jeles nih...hiksss


Ni weekend lepas weols balik PJ Oldtown umah my PIL lah kan. Kebetulan lak besday adik bongsu prebetsabu....so sempat ler celebrate sesama.

So memula kita nyanyi

epi besday to u....3x
epi besday to nazatul akma...
epi besday to u
yg ke-25 thn

moga cecepat ketemu jodoh...cepat abis belajar n cecepat dpt kerja yg best n cecepat leh tolong mama n abah lak.....hehehehe

Kan dah bitau 2 in 1 kan.....so jom meh kita nyanyi sekali lagi...meh


epi besday to u....3x
epi besday to amirul hisham...
epi besday to u
yg ke-2 thn

Yang nih lak geng avin damia nih.....mirul anak sis cutemiut. Kiranya mirul nih 4 bln lagi awal lahir drp avin damia lah coz damia lahir bulan august nih...hehehe

Untuk mirul......auntie masviona nak wish

moga cepat membesar ngan sihat n kuat......jadi anak yg terbest untuk mama n ayah mirul n yg paling penting menjadi anak yg soleh....ahakss

haaa...ni ler mirul.....tembam kan dia..hikss

ni lak koleksi picca dia masa baby

Yang sempat aku snap dari blog mummy dia...hiksss. Hehehe utk sis cutemiut dah leh dah tambah adik untuk mirul nih...hiksss






MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

ooppss.. mekacih ya.. wish besday utk mirul.. heh..heh.. blm tiba masa utk menambah... biar mirul manja puas2..heh..heh..heh

nURmALa mAZLan said...

happy birthday!!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!