Header

Thursday, April 02, 2009

Best ke Jumpe Artis?????


Kali nih sekali lagi masviona akan jadi paparazi hikkksss....Actually nih n3 tertangguh nih coz peristiwa dia seminggu yg lepas.....huhuhu.

Malam before weols bertolak ke JB tuh weols telah sesaje suka suki melepak kat Kopi Putih Bandar Tua.....heheheh Oldtown White Coffee seksyen 9 tuh ler....biasa dah lepak situ kan. Member² sume dah kata aku nih leh jadi duta Oldtown dah pun...hiksss. Waiter/s kat sana agaknye dah menyampah tgk muka weols nih agaknya.

Sebab apa asal weols dtg jer mintak ini lebih ler itu lebih lak.........pastu mintak sesatu lak tuh bukannye nak sekali harung......huhuhu. Maklumlah ada anak kecik kan. Sebut pasal anak kecik timbul satu isu lak, asal kitorg dtg jer habis bersepah² bawah meja tuh ler kat atas meja lah....huhuhu...maaf ye staff² oldtown!!!!...aku dah perasan manager sana pun dah bertukar dah....dulu chinese boy skrang nih malay girl lak aku tgk...huhuhu.

Sapa lagi bikin sampah kalu bukan anak dara bertuah yg cute aku tuh...hiksss. Tisu xyah ckp lah kan......pastu kertas order oldtown tuh dah jadi macam kertas a4 utk dia nak menconteng A, B, C ... n 1,2,3.....Even kat kertas tuh entah jadi apa hasil cakaran dia tuh but mulut still dok cakap a,b,c gak.....1,2,3 dia pun kadang² aku tgk kat kertas tuh dah jadi mcm percikan bunga apa dah rupanya.......muahahaha......xde rupe a,b,c or 1,2,3 langsung.

Opppsss....mukadimah aku punya ler panjang berjela kan asalnya nak criter psl aku yg dah menjadi paparazi eh silap mamarazi yg cool ok masa hari kejadian. Kebetulan masa tuh aku nak call my mum kot pastu ternampak lak sorang artis nih.......alah Edry KRU.

Fyi, so far aku selalu nmpk edry KRU nih lepak kat oldtown nih........pernah sekali tuh dia ngan wife n anak² dia. Agaknya dia pun leh geng ngan aku kot suka roti bakar oldtown kot........ke dia pun duta oldtown gak...hiksss.

Ni picca dia yg sempat aku snap. Aku snap nih ngan cara yg paling berhemah sekali....kuikuikuiii. Caranya ialah ngan tidak bergerak langsung dari meja n krusi yg aku duduk. Pastu wat gaya ala² tgh baca sms n terus zapppppp.......snap jerla...hiksss

slim giller mamat nih...camne dia diet ek????

edry nak byr bill pun aku sebuk nak snap gak...ahakss

ok dah nak balik dah

Dulu aku tgk dia dtg oldtown nih pkai BMW 5 series, hari tuh bawak Mercz sport lak.....kaya giller dia kan....hehehe bz body sungguh aku nih rupanya. Aku pun baru tersedar...kuang3x.



Author's note: Tittle diatas xde sangkut paut sangat pun......aku saje je nak bikin gempak....ahakss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

FARIE said...

me want to be like him..
kurus.. kurus & kurus..
hehe..

anneweeza said...

cara akak snap gmbr curik same cam teknik kite gak..hohoh....teknik ok..

opsss....kite dah beli dah golla beg itu...lalalalalalaaa =)

masviona said...

farie:
akak pun nak kurus n slim gak...hehehe


anneweeza:
iyeke...sama spesis lah kita nih ye...hehehe

oh dah beli ek???kaler apa beli...backpack ke??syok kan pkai bag golla nih..mv likkeee

atty's said...

selalu jugak jumpa edry nie.kdg kat jusco cheras selatan pun dia ado..

rahma said...

heheheee... paparazi la ni konon... aku pernah approach lan pet pet (senario) ms depa mai sabah. masa tu dia tngh tahan teksi depan promenade hotel KK. aku ami dekat dia n minta tlg dia wish hepi bestday to my friend as my gift to her la konon. lan pet pet tuh sporting orgnya. so, dia p dkt kwn aku, salam tangan n wish hepi bestday. memang bestday la! ^0^

atie said...

salam viona,nakal juga anak dara ni ye...baru sorang tu viona, akak ni 4 hero.haih...

lily lotus said...

kaya gilos...hehe...bersusun gamaknya keta2 mewah kat umah dia

rasp said...

iyelah org pandai berbisness mestilah kaya kan sis...tapi bab kurus tu yg i jeles terlebih tu..

kalo dah ada anak kecik mmg byk tul ragam depa nie kan...fenin fenin tapi suka suka..

nURmALa mAZLan said...

kak..adik beradik dia ni mmg bapak kaya kan...fuh!!!

cara akak amik gambar tu kan, cam sama je kalau saya nak amik gambar curi org..wakakaka~

neezareef said...

mmg gitu la kan trick nk curik amek gambo org

CuTeMiUt78 said...

waaakkkaakkka.. sempat lagi tu.. heh..heh..heh.. biasa la trick mesti pandai

tuberose78 said...

ingat lagi masa zaman sekolah, minat gillak nak mampus derang nih!!! koleksi gambau tak usah cakap la.. pastu siap simpan duit tu nk beli kaset derang!! hahaahahah... klakau...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!