Header

Thursday, April 09, 2009

The Biggest Loser



Uols pernah dgr pasal nih tak?????

Benda nih actually ala² reality tv program ler........alahai tak paham lagi ke...hiksss

Issshh!!!!!! uols nih, konsep dia sama mcm akademi fantasia tuh ler cuma yg bezanya akademi fantasia tuh dok ajar budak² dok menjerit² terpekik terlolong untuk jadi penyanyi n penghibur yg berjayakan yg The Biggest Loser nih lak....rancangan dia tu for overweight people yang bercita2 utk lose pound......best kan even hadiah yg pemenang dpt nnti bukan ler duit beratus² ribu ringgit or kondo sebijik tak pun kete swift sebijik (mcm yg mawi af3 dpt tuh) tapi apa yg lebih bermakna bila org yg dulunya gemuk dpt kuruskan badan kan...huhuhuhu...susah tuh beb.

Ada lah 2 mlm lepas aku gi satu seminar nih pastu host dia dok ckp² pasal reality show nih kan so aku pun cam terpingga² ler kan coz aku baru jer dgr pasal benda nih. Pastu aku terus ler meng'google' nak cari info ngan lebih details coz benda nih cam menarik perhatian aku jer kan.

Iyerlah tak kan ler uols tak tau kot aku skrang nih dlm proses nak turunkan berat badan gak nih....dah rimas dah aku ngan berat badan sekarang nih....lemas tau...susah aku nak bernafas...huhuhu.

Sekali aku dpt tau astro dah siar gak rancangan nih kat hallmark channel. Hoyyeh...hoyyyehhh....leh lah aku tgk rancangan nih pasni untuk kasi uppp sket semangat aku nak slim balik nih kan...hiksss. Rancangan nih kol 7pm setiap khamis...so hari nih aku tak kan miss out....lalalala....

Yg menambahkan semangat aku tuh kan, coz bila aku google² pasal nih aku jumpe ler pasal winner² yg menang rancangan nih....dari sebesar² nya jadi seslim² nye sapa tak teruja kan...jom tgk picca diorg nih

Suzy Preston, 28, was one of the season's top three biggest losers.

Matt Hoover as crowned the winner of The Biggest Loser 2 after losing 157 pounds on the reality TV show. The Biggest Loser 2's live finale aired Tuesday, November 29th on NBC. Check out more before and after photos of Biggest Loser 2 contestants in this gallery.

Seth word, 24, was also one of the show's top three finalists.


Alahai penat ler aku nak tepek kat sini satu² kan...uols gi ler tgk sendrik kat sini http://realitytv.about.com/od/thebiggestloser2/ss/LoserPics.htm. Macam² lagi ada kat sana tuh.....detail lagi ada kat sana

agak² kalu mesia buat sapa yg jadi host ek???hehehe

Ermmm...so bila lak mesia pun nak wat rancangan gini ek.......The Biggest Loser Mesia....hehehee. Aku bukan apa if ada ler astro ke tv3 ke nak wat aku ler org first yg nak gi audition tuh....hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

neezareef said...

kalo ade kt masia nk masukk!!

masviona said...

neezareef:
jom2 kita pakat masuk beramai2 ye....:)

ains said...

ain pun nak masuk... org kedua lps mas.... ain la org yg mendaftar... hahhahahahah

IeDa said...

wah..teruja..teruja...nk join gak arrr..

sue-ana said...

Saya baru nk buat entry nih,kak mas dh wat dulu.xaci!!!haha

citer feveret saya nih,kak mas..xpenah miss lagik tgk. skrg dh season 3. tp sbnrnya kalo kat US dah season 7 dah pun.mmg teruja tgk diorg sungguh2 smpai slim. Matt dgn Suzy tu dah kawen kan skrg nih?anak dah 2.ha ha. (saya pun rajen menggoogle per.hahahaha)

tapi kalo wat kat mesia,kompem saya xlayak masuk,kan.eheh.

sue-ana said...

pembetulan,kak mas.citer tu ada isnin smpai jumaat.he he

rasp said...

i pun cam sue-ana nak buat pasal n3 nie...tapi ni version i lah..nantikan lah ek hehehehehe...

T.u.Y.a said...

deorg nye cara tu mengkagumkan..no pills..no sedut lemak ke ape ke..natural jer..selalu berangan kalau le leh wat mcm tu,mampu ke tahan n kuat nak disiplin macam tu..

atty's said...

memang suka layan citernie

ct rahani said...

klu ader rncangan camni kt mesia best gak.. msti dpt sambutan hangat.. hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!