Header

Sunday, April 19, 2009

Brunch Lepas Horse Riding

Skrang aku n prebetsabu tgh makan..............makan apa ek??? nk kata pg tak pg sgt kan n mkn tgh blom tgh sgt lagi kan..... so sbb tu ler aku ckp brunch hehe....

Kat mana....kat kedai utk bekfes plg femes di bangi ni...roti canai di plg tip top lah kata org the best in town gtu.

Actually dah hmpr 3 thn aku dok area bangi ni tapi baru 4-5 bulan ni aku pun jer pun weols baru tau psl kewujudan gerai ni...rupanya gerai ni mmg terkenal tau.....seantero bangi dah gelemernye

Pernah satu hari tu, hari ahad lah pun lepas kelas horse riding gak aku jumpe ngan Dato Dr. Fadzilah Kamsah ok makan kat kedai ni...selamber jer dia makan kat gerai2 biasa camni. Masa tu dia dtg berdua je ngan wife dia.
Oklah aku nak menikmati makanan kejap ye...hehe

N3 ni masviona yg publish tau even kt bwh tu tulis E71 pun. Aku pow henset prebetsabu sat untk publish n3 ni dah aku mls nak menghabiskan credit aku.....dia xperla kan...dia pkai postpaid xper r nak on9 selalupun.... yg aku ni prepaid mahal kot...bijak2

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

huyoo!! nk naik kuda gak!!

atty's said...

kty mmg selalu g sana..lagi kalo ari minggu..mmg selalu dr.fazilah..dtg..kalo jumpa kt mana pun dia senyum kt kita..lepas tu angkat tgn.

Kris and Nadia said...

wah... nasib tak sakit perut kan :)

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. memang bijak2.. bagus2.. emmm.. kira glamer gak kedai ni ya

tuberose78 said...

eii.. bestnyer xtvt jalan2 carik makan nie... !

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!