Header

Monday, April 13, 2009

Buku Untuk Diconteng...hikss

pilih book untuk avin damia


Avin damia nih sekarang sejak dah ada meja study tuh makin semangat dia nak membelek² buku...huhuhu. Kejap² nak gi dok kat meja study dia tuh...kejap² gi tarik krusi tuh...huhuhu.

Tambah² lak baru² nih aku ada belikan krayon set kat dia so lagilah bertambah suke dia kan.......nak mengaler (ada ker istilah nih ek???....bukan mewarna ker????) tak habis². Tak cukup buku sampai ke tangan ke kaki dia nak warnakan sekali...huhuhu.

Tapi tuler bukannya lama pun dia nak wat elok² pastu dia main entah apa² dah kan....if kita tak monitor dia....entah apa² lah yg jadi. Kaler yg betul² nye kejap jer pastu main jer yg lebih.....tapi tak perla ahkak tak kisah janji dia wat kan.......daripada dia main entah apa2 tuh kan baik ler dia dok menconteng tuh...bior jerla.

see!!!dia nak test gigi dia lak ngan book tuh...huhuhu

Ni kiranya nak carik bukak nak wat tambah² koleksi untuk dia mewarna lah nih (tp lebih pd menconteng sbnrnya)....yg dah ada tuh dah koyak² dah dikerjakan dia. Kan tadi aku dah cakap dia wat kerja elok² kejap jer pastu bila dah buring start la dia koyakkan books tu ler conteng tangan lah kaki dia lah.....huhuhu.....sabor jerla.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

mAr@ZiEy said...

Cam ibu yer kot time ibu yer kecik2 dlu..hehehe

irda said...

muahahahaha.....clever damia!

Dee said...

bagus mv terapkan nilai sukakan buku pd damia..biar conteng buku jgn conteng dinding..nti 1 keje lak nk bersihkan..

masviona said...

marziey:
bonda dia suke lah gak mewarna n mebawa tuh tp idak ler warnakan tngn n kaki sendrik...huhuhu

irda:
hehehe....hope dia clever smpai bila2..lalalala

dee:
sokong tuh sis dee...bior lah dia rajin conteng buku kan but dingding...NONONONO...hikss

Maswani said...

rajin sugoh damia deh..
hanim pn cmtu gak, tulis2 la jap pahtu hancurrr la..hehe..

syanis said...

sama la anak dara kat umah tu... lebih pada menconteng dr mengaler

CuTeMiUt78 said...

bebudak memang skkee kan bab conteng2 ni.. mirul pun sama je.. akak biarkan je dia conteng apa yg dia nak conteng.. tapi sambil pantau gak ler.. karang habis semua dinding2 pun dia duk conteng

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!