Header

Thursday, April 30, 2009

Bulan Mengawan Dah Tiba...

Agak keras plak ayat aku kat title tu kan?
sorriiii..

tp mmg betul kan...
tiap kali tiba musim cuti sekolah, time tu jgk la tibanya bulan mengawan.... huuhuh
bulan utk pasangan melangsungkan perkahwinan..
memeterai ikatan yg suci..
menghalalkan perhubungan diantara pasangan..
membina keluarga..
membina masjid...


so bulan Mei ni jadual agak pack..
setakat ni dah ada 5 jemputan.... (huuhuh.. baru 5 je pun)...
ujung bulan ni plak ada trip jalan2 cari pasal kat negara org... (harap kes selesema babi ni cpt settle... jgn rosakkan trip yg dah dirancang rapi lama ni..)

huhuuh.. nampak gayanya mulai bulan 5 ni, sabtu ahad kitorang bertambah padat..
especially ari ahad la kan..
sbb majoriti majlis kawen wat ari ahad..
maknanya ari ahad lps horse ride, terus kene bergegas pulang..
bersih2kan badan, kasik wangi2 takmo ada bau kuda kat badan...
siap cantik2..
then terus gerak ke jemputan2 acara makan freeeeee... yeehaaaa...

Pada yang melangsungkan perkahwinan bulan Mei ni, kami di Mv.com mengucapkan:

"Tahniah, semoga bahtera yang bakal dilayar bersama menghala ke haluan yang tepat and moga bersabar dgn ribut n badai yang melanda... takmo dgr kes bahtera karam di tengah jalan... ok !!!!!"

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

nenekrock said...

hehehe xpe mengawan secara halal
=D kak tlg mkn lauk kenduri tuk ely ye
haha..sedapnya aym msk merah

shaliza said...

betul kata nenekrock...rock la nek...nice blog

ArELeEz said...

leez pon nak m'ucapkan mende yg same to all bakal2 pengantin di luar sane tu! ;)

tuberose78 said...

bosan la makan lauk org kawen...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. byk ler kena saman kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!