Header

Friday, April 10, 2009

Dan jawapannya ialah...

hihiih.....

kesinambungan dari entry Jom Teka-teka

ni ha jawapannya...
ini adalah n3 auto publish..
so aku tatau la ada ke tak org yg sudi jawap soklan aku pagi tadi..
maybe ada, and maybe ramai yg betul jawap...

eh ada ke antara korang yg tekanan sampai takleh wat keje arini memikirkan jawapan teka teki ni?
huuhuhuh.......
sure takde punye...

sbb bende tu pun mudah je....

so inilah dia..
gamba tu ada versi close up kat tgh2 meja makan yg selalu dorang guna kat kedai makan..
ala yg bole letak payung tu..

hik hik hik..

SONANG AMAT KAN...

korang readers Mv.com ni mmg sume adalah bijak2...
Mv.com mmg suka korang..
respek respek respek....














MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

iena hamdi said...

hahahah aku ingat benda apa

nakeisha said...

ceh..

nakeisha said...

nak lagiii!

Hijau Lestari said...

Assalamualaikum,saya nak tukar link dgn pn,saya dah add link pn kat blog sy,Thanks sebab lawat blog saya.

@t00neY r00neY® said...

hihihi...
susah tuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!