Header

Wednesday, April 29, 2009

Dialah... Nazatul Shima...

Setiap adik beradik aku (anak pak Nasir and puan Banon la kan) nama sume start ngn Nazatul (kecuali aku lah ...)

bermula ngn:-
1- Nazatul Shima
2- Nazatul Zarina
3- Nazatul Fariza
4- Nazatul Radhiah - a.k.a Tuberose78
5- aku si Prebetsabu
6- Nazatul Akmar

hikhik.. aku sorang je anak laki dalam family...
tp aku tak manja (ni kene declare awal2.. org dok pikir anak laki sorang ni manja)...
kan mama kan.. Nas mana ada manja...
ngeh3..

so masa beday party Aishah aritu, kitorang dapat la kumpul sume adik badik ngn mama abah..

kaklong beriya2 plak soh snap gambar dia..
pastu beriya2 bgtau soh masuk dalam Mv.com ni..
mmm.. bukan beriya2 je kot.. tp bertubi2 n bertalu2 pesan soh publish n3...

siap wat pengakuan terbuka lagi...
dia kata, tiap ari mesti dia masuk Mv.com ni...
huuhuhuh..
kiranya dah jd pusat rujukan gak la utk kuarga pak nasir...
mama, along nurin, tuberose, akmar, kaklong, n abg2 ipar sume rujuk Mv.com..
hikhik...

so sebagai adik yang baik..
biarlah Nas post n3 ni dedicated utk kaklong..
hiihih...

ni la dia.. Nazatul Shima Binti Muhamad Nasir:-

kak long pose ngn abah...

yang sulung bersama yang bongsu...

kaklong, suami (abg nazri) n beberapa org anak dia.. total anak ada 5 dah setakat ni...

mama, kaklong ngn along nurin...

pose ngn tuberose plak...

kak long sengeh, mama lap mulut, viona intai stor n abah baru nak join group dorang..

bergambar ngn separuh family kaklong.. anak2 bujang kaklong yg lain malu2 nak bergambar kot.. maklumla.. dah masuk alam remaja....

ni plak kak ija (Nazatul Fariza) ibu kepada along nurin, angah alia sofia and hero lasak afiq darwish.. hahaha suke tgk gamba ni sbb muka kak ija nampak GEMOKKKKKK...





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

kak long siap kol akak baru jek tadik tanya cemana nk post komen..
kita tungguuuuu.... hehehe..

masviona said...

hiksss.....:)
baca sambil tersenyum......lalalala

prebetsabu said...

huhuuh mana kaklong ni takde komen pun lagi...

senang je nak wat komen...

kaklong taip komen kat kotak yang kat bawah ni..

lps taip, kak long scroll kat bawah, pilih Name/URL..

pastu kaklong taipla nama kat ruangan tu.. url takyah taip pun takpe.. lps dah tu, klik kat button Publish Your Comment..

tup tup kuar la nnti komen...

oh.. lupa lak.. word verification tu pun kaklong kene taip gak abjad/huruf yang dia lukis tu.. utk security..

tadaaaa...

atty's said...

OH PB..sorg je boy dlm family..mesti harapan nusa bangsa nieh

masviona said...

mana kak long nih....:)

atty:
hiksss kty PS lah....hehehe

oneyani said...

mcm anme senior yani time sekolah dulu..nazatul shima..huhuhu

nakeisha said...

la napa tak letak gamba kemar banyak2?haha!oih jangan lupa.Nazatul Akmar=nakeisha oke.;>

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!