Header

Thursday, April 02, 2009

Menunggu Ps Mengurut

Aku n avin damia skrang tgh menunggu prebetsabu utk menjamu makan malam
Weols sekeluarga.

Prebetsabu dimana? Dia tdk kemana2 pn. Dia ada je dbilik kt tgkt atas.
Cumanya dia tgh menjalani sesi SPA je...hehe
Weols panggil tukang massage dtg umah. Weekend ni aku lak ada appoinment kt sebuah SPA di area bandar baru bangi (BBB). Aku pun bru first time nak try serenity spa ni.

Dgr criter SPA ni tiptop dpt award the best spa dh byk thn dah. So aku nk gak cuba try test kan. Before this aku layan spa kt plaza damas kt area sri hartamas je. Memang best sana....layan la tp tula jauh sgt ngan umah dlu xpela aku kan keje sana so hari jumaat time rehat solat tu aku selalu le memanjakan diri kat sana...syok sungguh...segar n cergas je bdn lepas tu rasanya.

Yela uols asyik bekerja je bdn kta ni berbls2 jam sehari kan.Badan kita pn nak kena gak dimanjakan n dibelai sekali sekala kan. Nak pakai lama kot badan kita ni kan.

Sori gmbr xde coz pempaham jelah ye aku blogger mobile je ni. Pakai henpon jer ni mls nk onn lappy

-Emel Sent via Nokia E66-

Camna?

4 Comments Uols:

attyfir said...

lama gilo tk g spa

neezareef said...

bila la nk g manjakan body...isk isk

CuTeMiUt78 said...

uish... sempat lagi memanjakan diri ke spa.. bagus2..heh..heh..heh

tuberose78 said...

nk pegi spa jugakkkk....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!