Header

Thursday, April 09, 2009

Gilak Spec

rambut dia mmg kusut masai...baru bangun tido lah katakan...:)


Seingat aku mmg dah banyak kali gak kan aku post n3 with picca avin damia bergaya ngan speck ala² bunga matahari dia tuh kan.

Tapi kali nih yg buat aku tergerak nak publish lagi adalah kerana pagi semalam sungguh nak tergelak tau...giler kelakar.

Bangun jer pagi terus mintak speck tuh coz dia nampak spec nih ada kat atas meja solek kat tepi katil. Aku yg letak situ coz malam tuh sebeum dia tido tuh dia dok main² ngan speck tuh sampai terlena kan...so aku amik lah letak kat situ pas dia dah terlena tuh.

Pagi tuh bangun jer trus "nak pek...nak..nak" sambil tgn tunjuk ke speck tuh. Aku kasi jer terus pakai ko


dia ada 2 speck nih kaler pink dalam keter n lagi satu kat umah



pastu bila tgk jer aku amik hanset nak snap picca dia terus wat muka sengeh mulut sampai ke telinga then ckp "mile"...maknanya smile lah tuh......giler mecuit hati siot....huhuhu

Skarang nih ada satu perkataan lagi yg dia pndai sebut "bal" maksudnya ball. Nampak tak bola biru kat picca atas nih haaa tuh ler dia bal avin damia.....sabor jer. Itupun kes bangun pagi² then cakap "nak....bal...nak bal".....weols tak paham tnya lagi nak apa.....yg dia tak habis² "bal..bal..nak...nak" yg aku ngan walid dia nih sebok lah hulur benda tuh tak nak hulur benda nih tepis sekali ko hulur bola biru tuh baru amik n senyum sambil ckp "bal...bal..bal"

Pastu aku n prebetsabu gelak sampai tekan² perut baru ku tau bal itu adalah equals to ball..hiksss....wakakaka.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

viruspadu said...

cute jer spec munger2 tau

geget kang baru tahu

Nurhayati said...

Zara nak jugak speck cam Sis Avin... nakkkkkkkkkkkkkkk

neezareef said...

agaknye damia mimpi dok tepi pntai smbil pkai spec di bwh sinaran terik mentari...heheheh...

rasp said...

hehehehe tomei aaaa...leh geng dgn my lil' princess aaa..rasanya sebaya nie :)

masviona said...

viruspadu:
speck tuh pantang dia nmpk tuh..ahakss

Itu pasal ler bonda dia selalu sorok...jahat tak bonda dia...kuang3x

Nurhayati:
hehehe nak gak ker leh jer nnti avin kasik kat zara ek satu....tp meh dtg umah lah dulu...hehehe

neezareef:
agaknya lah kot neeza bonda dia pun pk camtu gak

rasp:
hiksss...iyeke anak sis bape umurnye.avin damia skrang 1 thn 8bln

ct rahani said...

comelnya dia ngan spek matahari tuh.. geram je nengok..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!