Header

Thursday, April 30, 2009

Gua pun pernah layan rock la beb...!


alkisahnya...

sayup2 aku dgr ada opismate aku dok pasang lagu Metallica...
perrghhh dalam hati aku "mak aih.. mcm dah lama je tak dgr lagu2 metallica nih.."

hihihi..
teringat beb zaman remaja..
zaman krisis identiti...
umur time tu 14-15thn la...
sebok time tu bbdk sume dok layan thrash la, rock la itu la ini la..
nirvana la, guns n roses la, cromok ... ntah mcm2 lagi aku pun tak ingat...

uhuhuh.. betul2 krisi identiti time tu...

tp 1 band ni je yg aku leh layan time tu..
Metallica..
dia takde la berat sgt kot...
tak bingit sgt...
mcm unik n ada identity sikit la dorang ni..

lps dah dgr opismate dok layan metallica ni, terus aku pun soh dia sharekan folder tu..
huhuhu lantas aku terus mengopy...
seharian smlm n arini dok layan je metallica..

ahhaahha...

jgn tak caya gua pun layan rock beb!!

buat korang yg tak kenal ngn group metallica ni (ada ke yg tak kenal..)...
nah ni antara lagu dorang yg top...
The Unforgiven..
layannnnnnnnnn....




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

aDuKa イスラム教 said...

perghh..~! encek prebetsabu ni berjiwa rockers gak rupa2nyeeee..

* metallica pnh jd band kegemaran i dlu.. til now, still lyn.. smua album ada.. lalalalala~~ =P

prebetsabu said...

aduka: tak meresap dalam jiwa pun rock ni.. just suke variety pada muzik... ada masa layan balada leleh.. ada masa hip hop.. ada masa dangdut...

macam2 adaaaa..

Ms.Lilies said...

usahkan En PS....saya sendiri sampai skrg dok layan lagu depa...time matriks dulu buat assignment mesti dgr lagu ni huhuhu

prebetsabu said...

ms lilies: ahahahhaha.. betul2.. selalunya lagu2 metallica ni jd peneman if nak stay up sampai pagi konon2 nak study la time kat U dulu.. tp study 5 min je.. pastu main game Red Alert sambil layan lagu metallica.. lg best!!! sampai pagi..

hahahaha... pengakuan terbuka dari aku yg malas belajar time U dulu.. kahkahkah

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

Rock Never Dies!!!

tuberose78 said...

janji rock bebeh!!!
kakaka...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. layan gak metalicca ni .. tapi idak ler smpi fanatik sgt.. just little2 je..

tini said...

aku minat gak metallica nih , tapi laki aku tak minat. Bila aku bukak j lagu Metallica cepat2 dia tukar lagu dikir barat...cis...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!