Header

Monday, April 06, 2009

GUA TEKANAN!!!

hihiihih...

mmg aku kaki gadget...

tp disebabkan oleh kewangan yg begitu suntuk, byk gadget2 yg masih belom bole dimiliki...

hihiih baru2 ni maxis dah bawak masuk iPhone kan?

so korang pon tentu perasan, celcom takkan duduk diam...

2-3hari ni celcom dok wat promo dalam tv.. teaser...

now dah tau dah..

celcom wat package utk blackberry storm..

leleh...

huuhuh.. byk plak gadget2 touch screen ni..
dulu masa pakai O2, touch screen ini adalah menyusahkan.. sikit2 kene align screen..
harap2 teknologi terbaru skrg ni ok...

huhihiih..

maklumat lanjut disini: http://www.celcom.com.my/cep/storm/index.html


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

Uncle Dol said...

hehe.. anda silap.. maxis pon ade menawarkan blackberry storm.. ;) siap ade free gifts lg.. kwang3x....

Ada Ayrissa said...

huhu..x dpt blackberry, E61i pong dah cukup memadai bg ku..huhu

ArELeEz said...

ade x sesape yg b'murah ati nak kasik mende alah tu kat leez, ek? uhuks2.. ;P

masviona said...

tuan empunya diri didalam TEKANAN tp isteri tuan empunya diri lagi lah TEKANAN n STRESS yg maha dahsyat coz nak melayan karenah suami yg kaki gadget nih pantang nampk yg baru...habis camne????

kalu gini tokey balak pun gulung tikar...huhuhu

dgrlah luahan hatiku wahai suami...hiksss

prebetsabu said...

usahlah dikau tertekan lagi duhai isteriku, kerana suamimu ini sudah memahami....


..............

CuTeMiUt78 said...

uish.. bila la blh dpt tu ya

lily lotus said...

sambar jgn tak sambar...!

iena hamdi said...

kalaula aku pun dapat....

prebetsabu said...

dah takmo dah beli lagi gadget2 ni..

lgpun e71 aku ni pun elok lagi n semua function yg ada amat teramat mencukupi... apa yg BB ni ada, e71 skrg pun dah leh wat.. so watpe nak beli lain kan?


unless la e71 ni tetiba je kene serangan nagin ahmar ke.. serangan jantung ke... leh gak.. kan kan kan

Uncle Dol said...

betul dh tu.. tp blackberry ni cun.. E71 tak cun sgt.. (cun la dari E61i ni) hahaha..

tuberose78 said...

alaaaa... nas beli jer BB tu.. mmg cun gilak!
pastu jual la kat akak e71 nas tu pada rege yang cun sikit..
adik bradik.. tak yah la berkira sangat..

hehehhe... racunz nih!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!