Header

Thursday, April 09, 2009

Ini Adalah Kenyataan

jahanam jugak aku punya mouse cute² nih...sob...sob

Yup!!!!. Ini adalah kebenaran dan kenyataan yg harus aku n prebetsabu terima......huhuhuhu. Giller ganas anak dara aku tuh.......dlm masa tak sampai beberapa jam dia telah menjahanam kan keyboard walidnya (prebetsabu) pastu masih tak cukup dia jahanamkan pulak aku punya mouse.

see!!! ya allah ini anak dara aku punya kerja!!!...

Terkezut ahkak tau.....huhuhu. Memula aku nak marah pastu tak jadi sebab aku dah nak tergelak tengok reaksi muka dia yg terkejut n takut tuh (dia dah leh beza benda yg dia wat tuh salah or not or either bonda or walid dia suka or not). Haaaaa tau pun takut.........tapi last² aku heppppp kan jugak tgn dia tuh.......so that dia tau ler benda yg dia wat tuh aku tak suka.

Errmmm......avin damia nih gamaknya bila dah besar nak jadi pakar IT gak kot macam bonda n walid dia. Weols pun mmg bercadang nak dedahkan dia ngan benda² IT nih dari dia kecik lagi...dah tuh aku n prebetsabu kan dedua graduate in IT kan so tak kan ler anak buta IT lak kan....tp idak ler seawal camni kot....huhuhu. Aku tak kisah jer if dia besar nnti dia jadi pakar IT tp prebetsabu tak nak dia nak anak dia jadi gabenor Bank Negara gak (tgk walid dia berangan punya ler tinggi...hiksss)

Errmmm....oleh kerana mouse ku sudah rosak dijahanamkan oleh avin damia rasanya boleh kot aku gi beli mouse lain pkai yg wireless balik pun ok gak kot...huhuhu. Dulu aku dah pkai satu but yg tuh mentekedarah banyak sgt battery AA tuh.....huhuhu. Kali nih if jadi beli yg ada nama sket ler logitech ke apa ke kan...baru feel nak wat keje...hiksss. Alasan mesti kena ummmppphhh baru lepas bila nak usul kat prebetsabu nnti........wakakaka.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Uncle Dol said...

Oo.. Oo.. Wa.. Waa..

irda said...

Huhuhuhu......

cian damia kena marah!

atty's said...

huhuuh...ekekek..gelihati..baca pangai avin..

masviona said...

uncle dol:
bukan ooo...wa..wa lah tapi ooo...ooo wak..wak...hiksss

itu baru betul damia sebut...hikss

irda:
kena marah sat je pastu dia dah tak henggat pun yg bonda dia marah tuh...hikss

atty:
hik....mmg klakar pun kty...klu depan2 nak marah pun tak jadik

rasp said...

hehehehehe cian kat mouse tu :)

nanti damia jadik gabenor bank negara leh bagi kat aunty duit ribu riban ek :)

syanis said...

adeh... rusak sudah,... mmg cute ah mouse tu.. cr mana

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!