Header

Wednesday, April 08, 2009

Jahanam Sudah.............

MMmmm.....

ganas..... mmg ganas....
habis terkopek dah keyboard laptop aku!!!

hhhheeeeiii damia punya keje la nih..
arini kitorang bawak dia kat opis sat...
sbb ada hal yg nak disettlekan tanpa dapat dielakkan...

so damia pun main2 la kat atas meja aku...
punya ralit dia main2 atas meja ni, tup tup dia pegi hempas tangan dia atas keyboard laptop...
cuak gak aku.. kot2 dia sakit ke apa k nnti..
tak......
dia bantai gelak...
hepi lak dia ketuk2 keyboard ni.. kuat oooo...

dan inilah hasilnyee....


so lps ni if ada typo especially tertinggal uruf E, maafkanlah saya... huuhuhuh..
skrg kene tekan kuat2 uruf E tu..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

wakakakaka
kecik² damia dah menunjukkan keganasan dia kak..

ala..dia bukan tau apa² tu kak. ntah apa la dia imagine kan key board tu kan?? ekekeke~

Anonymous said...

haha.. sok2 leh masuk WWE tuh.. hahaha...


~! budak hensem !~

atty's said...

wakkakaka..ikut sapa le tuh..

Dee said...

ganasnyer damia...hehehe..

norainiammran said...

mak ai..ganas sungguh anak dara kalian ini!! hihi

syanis said...

uuuu hhhhaaaiiiii ganeh... anak sapa la ni

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!