Header

Monday, April 27, 2009

Jom Sarap...

Ayuh kawan2..
Kita makan sarapan bersama...

Hahahaha ayat takleh blah..

Saje je nk update nak bgtau pasal sarapan..
Tak pernah lg kitorang cerita psl sarap kitorang..

So ginila kebiasaannya..
Kitorang akan sarap kat umah yg simple2 je..
Nugget.. Hotdog..biskut n roti..
Kekadang dh smpi opis, sarap lagi.. Huuhuh..
Tp kekadang minum je..
Saje je nak bersosial ngn opismate d pagi hari...

K..
Camat bersarap everybody....

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

3 Comments Uols:

Mummy Dasy said...

hihihi...sama ah kak me pun selalu sarapan camtu senang dan cepat

nenekrock said...

sedapnyaaa tapi xle mkn huwaaaaa on diet 3 mnth :((

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. kira sempat gak ler.. nak bersarap kat umah kan.. akak ni tak sempat nak bersarap kat umah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!