Header

Wednesday, April 01, 2009

Karok Org Baru Baik Demam

heppy time!!!!!!!....i like this picca even my face not there


Semalam tgh dok syokkkk mengusha groceries untuk dibeli tetiba jer dpt lak sms kat tepon prebetsabu mengajak weols berkarok-ok lak.....huhuhu.

Memandangkan weols masih banyak lagi barang² yg perlu dicari tapi untuk tdk mahu menghampakan penhantar sms maka prebetsabu membalasnya ngan hanya mengatakan yg weols akan singgah just for say hii.....hiksss

Dah sampai tempat yg dijanjikan weols mengisi perut dulu di Oldtown lagi......but i likkkkkke....hiksss.

Dah masuk sana cam biasa aku lebih suke tgk org melalak dari aku sendrik yg melalak. why???? sudah semestinya jawapannya adalah kerana aku tidak pandai menyanyi.........seriyes ok....tak tipppu punyer.

Prebetsabu...............haaa tgk sendrik picca nih...........say hiiii lah sgt....dia yg hover ok bila dpt lagu meet uncle hussin tuh (lagu wajib dia lah tuh) ....ahakss. Siap bangun berdiri ko.....wakakakaka.


feel mesti dewa beb......miahahahaha

kaki pun sudah terangkat la beb

dan akhirnya nafas pun tercunggap²...ahakss

Inilah jadahnya if ajak org baru baik demam gi karok.....tetiba sihat terus ok.....muahahaha.

Dan di akhiri ngan picca weols berdua...hiksss. Kali nih bukan camho lagi ok...coz ada orng yg tolong snapkan...ahaksss

dan aku adlh comot sekali ku rasakan.....hukkkssss.....selekeh n comot lah rasanya.

Eh bukan selalu pun aku mcm nih ke????lalalalalala......hehehe











MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

atty's said...

wah besh nya g karaoke..leh masuk af 8 thn dpn

alhaqimi said...

haha.. bahagia nyer couple sah nie...

sronuk gak p karoke ni..

CuTeMiUt78 said...

hua..hua..hua.. tu say hi ke.. haii..haiii...haii..

Uncle Dol said...

Oit.. Pegi karok-ok tak ajak.. Huhuu..

irda said...

uiks,,bonda n walid g karok,anakanda berada dimana?
napa tak bw skali.hahaha

prebetsabu said...

atty's: huh... af8 ek.........

alhaqimi: yup mmg sonok g karok.. enjoy...

prebetsabu said...

cutemiut: tu la.. aku mudah terpengaruh....


uncle dol: tak ajak ek.. dah tu sapa yg dalam gamba tu tgh nyanyi pon sempat wat peace tu...............

prebetsabu said...

irda: huhuhu.. time tu damia ditinggalkan bersama bibik... tak sesuai lak nak bawak damia sbb bising sgt dalam tu ngn jeritan n pekikan kitorang isau gak utk dia.. lgpon kitorang g dah lwt mlm, so better damia tido je kat umah.. hiihih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!