Header

Wednesday, April 01, 2009

Kenduri Cukur Jambul

Pagi ahad lepas aku menerima panggilan telefon daripada sorang kakak, mengajak ke rumahnya kerana ada jamuan makan sedikit sempena majlis cukur jambul anak yg baru dilahirkannya.

Akak nih jiran lama aku masa dok menyewa kat equine park dulu. Actually masa nak kuar umah tuh dah plan dah nak menyinggah kejap saje coz aku mau ke kenduri kawen sorang member blogger nih di Wisma Warisan, Jalan Tun Razak.

Tapi entah mengapa tersinggah lama kot umah akak nih sampai last² aku tak jadi pun attend kenduri kawen tuh. Sori mala segan lak nak gi bila dah terlewat tuh kan.....huhuhu. Yerla kat sana pun ramai gak jiran² lama kan.

So memula jumpa sorang borak sat pastu datang lagi sorang sembang lak kan....huhuhu. Gitu lah alkisahnya. Nak amik picca pun agak² lah kat majlis gini kan.

Hepi dpt jumpe ngan jiran² lama n diorg pun still ingat kat weols lagi even duduk kat sana tak lama mana. Tenkiu atas ingat diorg sumer pd weols. Aku sgt menghargainya. Sampai sekarang if ada apa² majlis ke apa² hal ke akan sampai jugak ler ke pengetahuan kitaorng nih.....even lambat tapi sampai jugak lah...:)


keberangkatan tiba.............anak daraku yg muncungnya boleh diikat kerana baru bangun tido

baby yg cute....tapi tak nampak sgt lak mukanya...ahakss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

kojah said...

2nd baby bila pulak?larikssssssssssss!!

cik wanie said...

salam akak,
la akak x pegi kenduri mala ker?
kalau x blh kita jumpa kan,
hurm,
x der rezeki lah tue kan:)
hehehehehehe....

bila tgk baby nie,
terasa mcm nak ada baby sendiri plak,
huk huk huk

mamaadam said...

alahai anak dara janagn muncung hehe... salam kenal

prebetsabu said...

kojah: insyaallah if ada rezeki mmg dinanti2kan...

cik wanie: tu la.. mmg plan asal kitorang satu family nak g kenduri mala aritu.. tp tu la mcm2 lak agenda lain...

mamaadam: anak dara tu muncungnye kejap je... lps dia dah segar dari mamai tido dia, ceria je

CuTeMiUt78 said...

lor... gitu ke.. tapi bestkan bila dpt jumpa member2 lama..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!