Header

Thursday, April 30, 2009

Key Purse CR

yg dlm bag putih tuh adalah my new sling bag...:)

Hikssss.....nak beli satu barang jer tp terbeli barang lain skali...biasalah masviona kan, prebetsabu dah faham bebenor dah.

Skrang nih if aku kata nak beli barang sket pun dia tetap bawak trolley if nak masuk mall. Dedulu aku tanya lah napa kan nak beli sket pun nak bawak trolley gak tp lepas dah terkena camni aku senyap jerla

MV: Tak yah amik trolley lah B sket jer barang nak beli nih
PS : Ermmmm....tak perla, B dah paham dah isteri B nih....sambil senyum n jeling² manja

Ahaksss....ghopernya ahkak sendrik terkena disitu dik nun....wakakaka

ini ler dia barang yg dlm box tuh....hehehe. Apa nama benda nih ek aku main tibai jerla ek key purse (coz purse nih untuk simpan key kan...hiksss)


alamak???.....silau lah plak....tp still nmpk kan...kan???

dari luar.....shantek kan???

Siap ada compartment untuk syiling lak


belah dlm dia lah

siap ada compartment untuk wang kertas juge...:)

If nak turun lunch tuh sekarang saya sudah tdk membawa purse lagi....bawak nih jer dah cukup...lalalala....MV like it!!!!

Inilah yg ku carik² selama ini....hehehe.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

♥ EeiNz ♥ said...

lawanye purse CR ni..saye pun suke gak brand nih ;)

syanis said...

mmg cun....... cantek.... cantek

Iera said...

cun la purse tu...

neezareef said...

peminat CR ya
tp CR tade ijau..kekeke

@LiYaNNuaR said...

fuh... mmg cun lahhhhhh...

IxoR@ said...

dpt gak tgk purse CR yg dia beli...yeaayyy :D Cantik!

tuberose78 said...

akak pon mcm nk beli handbeg la..
beg besau akak tu dlm dia dah koyak rabak la plak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!