Header

Monday, April 20, 2009

Kuasa Telepati...


Jom kita berbicara ilmiah sat...

Adakah korang pernah dengar Telepati?

tak pernah? camna plak dgn ni:
Kuasa minda separuh sedar?
Getaran minda?
Gelombang minda?

Ok, bayangkan situasi ni...
korang ada d suatu kawasan membeli belah..
then dari jauh korang terperasan kelibat adik beradik/saudara mara korang..
then dalam hati korang akan cakap "eh itu adik aku!"...
korang nak panggil, dia jauh n kawasan situ bising n ramai org...
nama adik korang tu katakanlah Ali..
so dalam hati, korang akan panggil nama dia.. "Ali....."
secara tiba², si Ali pun berpaling pada korang...
pernah tak terjadi?

haa.. itulah antara yang dikatakan telepati..
kuasa minda..
minda kita sebenarnya bole memancarkan gelombang..
dan gelombang ni bole diterima oleh penerima if pengirim pandai mengawal gelombang tu...

biasanya telepati lebih kuat diantara sesama mereka yang mempunyai talian persaudaraan..
cthnya, mak kepada anak, ayah, adik beradik, suami isteri dan jugak kawan karib...
mungkin kerana mereka ni lebih dekat dgn kehidupan kita, so minda kita lebih mudah fokus pada mereka...

antara contoh lain telepati yang sering berlaku tanpa kita sedari...
pernah tak korang secara tiba² seolah² spt mendapat "alamat" atau petanda...
tetiba je korang rasa mcm mak korang nak mai umah ke...
mak korang sakit ke...
sbenarnya, dalam tak sedar, mak kita semua sering menghantar signal telepati..
secara tidak sedar, dia telah menghubungi anda melalui gelombang minda utk menyatakan hasrat dia...
"Mak nak buat kejutan utk Along.. mak nak g umah Along" atau;
"Aduh.. mana anak² mak ni... mak sakit pening kepala ni"...
then bila korang call mak, mmg betul apa yg korang rasa, korang alami tu..
pernah kan?

telepati merupakan suatu skill yang boleh diasah..
ia memerlukan tahap fokus dan keyakinan yang tinggi...
jika dapat dimahirkan, kita seolah2 dapat mengawal pemikiran org lain, dgn menghantar isyarat yang kita kehendaki kpd si penerima..
gelombang yg dihantar juga tidak mengenal sempadan maupun jarak...
ianya dapat bergerak dgn pantas walaupun kita berada di benua yg berbeza!

tp awas...
jgn gunakan telepati utk tujuan yg songsang...
gunakanlah utk kebaikan...

k..

selamat mencoba menghantar gelombang minda telepati !!!!!




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

prebetsabu said...

Adalah amat diharapkan, para pembaca Mv.com supaya mngamalkan teknik telepathy ni secara wajar sekiranya anda brminat utk mendalaminya...

jgn dicuba utk tujuan yg songsang, kerana terdapat juga teknik utk menepis signal2 yg dihantar mnggunakan telepathy yg bertujuan utk menghasut..

so awas.. jika anda mahir dgn telepati, ada org lain yg lebih mahir dari anda yg dapat mengesan niat buruk anda!!

CuTeMiUt78 said...

kekadang ada gak rasa camtu..

tuberose78 said...

telepati plak dah...
mcm2 la korang nih!

tuberose78 said...

lepas nih boleh la nak meracunzzzz org guna telepati... hahaha...

@tune® said...

mak mak mak

testing testing

ade kebenarannye

Uncle Dol said...

seringkali dah guna telepati ni. seriously telepati ni akan menjimatkan bil telefon korang. hahaa...

nakeisha said...

abg nas..bebaru neh ade tak dapat signal neh..

"abg nas,kema nak hadiah bday.pegi beli."

ade tak..?ade tak?heh.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!