Header

Monday, April 27, 2009

Lappy MV dah Tukar Kaler laaaaa

inilah wajah terbaru lappy aku...huhuhuhu mv like!!!!!


Uhuksss????? Lappy baru kah????

Errmmmm....xde maknanya...impian aku untuk membeli lappy ASUS model f6v24dpm....yg sungguh cun kaler hijau itu tidak kesampaian kan so aku pun modified sendrik lah lappy sedia ada janji nmpk seakan² sama but kengkadang aku nmpk lagi cun yg aku punya nih...even senget benget gak ler aku menampalnye...dah tuh aku yg wat sendrik haruslah aku puji hasil keras tngn sendrik kan jika tidak siapa lagi kan....uhuk...uhuk...:)

niler dia lappy asus yg aku berkenan tuh tp mahal gak uols

Masa aku tanya ritu dekat² rm4k gak ler (hujung tahun last year lah) . Tapi aku nyaris² terbeli dah time tuh nasib ler pk punye pk...last² memikirkan byk benda lain yg perlu settle dulu aku dulukan mana yg perlu lah.

Xpelah tak dpt yg ASUS nih pun...maintain ngan yg lama pun xperla...sbb skrang lappy aku dah makin cantik...hiksss...dari black dah bertukar ke green color dah uols....i like...hehehe



nilah pandangan depan lappy ku....wrist pad terbaru mv.....hikss

Daripada aku melabor duit rm4k semata² untuk dptkan lappy green asus tuh kan....dgn yg ini aku hanya membelanjakan tak smpai rm30 (beli kat low yat gak last week sekali ngan mouse hijau tuh)....bijak tak????....kan save banyak gegiler tuh....jimat² dgn membeli laptop skin nih.


sungguh matching kan uols...hiksss

So skrang baru ler kena ngan mouse baru ku berpadanan ngan lappy baru ku....eh silap lah lappy lamaku tapi yg dah bertukar skin....hiksss...Owwhh ahkak suke giler nih dek nun......rasa nak lompat²...lari² setempat sambil jerit yahoooooooooooooooooooooooooo sekuat hati boleh????dah ler sekuat hati nak jerit byk² kali lak tuh........hohohoho.........sungguh gilos kan.

Oklah² ahkak sedar imaginasi ahkak agak keterlaluan kan....hehehe.....ahkak happy nih......shantek kan?? (bior ler tampal senget benget pun...comot semacam jer tp nak gak eksyen....huhuhu)

uols nak jugak????nak ikut selera n citarasa uols sendrik...seriyes???

Betul² seriyes nih???.....haaa apa susah gi ler beli laptop skin uols sendrik pastu tampal ler sendrik tak kan nak soh ahkak gak kot.......lalalalalalalala....ahaksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

ciare (^_^)v said...

wahhh bijakkk bijakkk...yelah dr membazir bli yg mahal baek makeover dia jadik baekkk punya ^_-

mummysyafie said...

a'aa la.. mmg cantik la.

Gieyana said...

cantik2..mmg everGREEN betol ler korang nie!hehehe

@_da said...

Huhuuuu hijau mmg cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mAr@ZiEy said...

I Like that :)

Aspalela said...

wow!!! chantekkk lor.....
Aspa ada tinjau2 gak lappy skin ni, tp nan ado yg bokonan di hati...
huk huk huk!!! :'(

prebetsabu said...

ALL: kan.. cantek kan design tu.. tambah plak dia kaler ijau.. uuhuh terus viona nak sambar sgt2... neway, mmg nak belikan viona lappy baru.. but biar la dulu.. guna je la lappy skrg ni even lappy yg dia pakai ni pun tak betul sgt dah... takpe la.. kumpul lagi duit then bole beli... ihihih

tp lappy dia dah cantek skrg so takyah la beli lappy baru.. huhuuhuhuhuh

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang bijak2.. memang nampak cam lappy baru la plak.. heh..heh..heh.. sib baik nak lompat2 kesukaan je kan.. klu lebih dari tu.. tak tau la akak dik nun..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!