Header

Sunday, April 05, 2009

LIVE: Penantian suatu penyeksaan...!

Hihihihihi..
Pagi td kitorang ada horse riding class.
Lps dr kelas tunggang kuda tu,viona ajk p bekfas kat old town bangi...

Best best..

Now?
Viona kt dia nk manjakan diri ngn spa..
Huhuhu...syg punya psl,aku pun xkesah..
Biar viona lebih ceria n selesa...

Dia wt spa 4steps kat serenity spa, bandar baru bangi...

2jam...
So aku tunggu je la dlm kete ni ha...

Eh 2 jam lama tau..apa patut aku wat selain tdo, dgr radio n tdo n radio... Huhuuhuhuh

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

3 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

lor..awat tak join g spa skali

T.u.Y.a said...

memang sepatutnye macam tu la..kena la tunggu Puannya kan..tu namanya asben setia..keh keh keh..

tuberose78 said...

tunggu jgn tak tungguuu!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!