Header

Sunday, April 12, 2009

Live:@JM Bariani House

Weols skrang sedang melepak di sini kerana menunggu utk ke hairspa di seksyn 9,BBBangi.
Weols 3 beranak nk mencuci n memotong rambut. Rambut avin damia dah mencucuk mata n rambut walid dia pn dah ala2 anuar zain dah aku tgk...hiks
Actually dah lama nk cuci rmbt tp aksyik delay je kan dah dtg ni hairspa ni lak nk kena tggu2 lak ramai customer yg dh wt appoinment kot hjg2 minggu ni itu psl weols kena lepak2 minum2 dlu padahal bru je makan kt Wong Solo td.
Tunggu staff hairspa tu kol jela ni.

-Emel Sent via Nokia E66-

Camna?

2 Comments Uols:

JIVEBUMZ said...

bestnye g hairspa.. belai2 rambut..uiii siokkknyee

CuTeMiUt78 said...

amboi siap ke hair spa bagai..heh..heh..he

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!