Header

Thursday, April 16, 2009

LIVE:@OldTown

Prebetsabu kan dh smpai dr Sabah tgh tadi so aku mengajak la dia dinner ke my favvy kedai mkn kt bangi.
Dah alang2 dtg ni ajak ler skali member sekepala yg plg dsenangi...siapa lg kan..tgk picca pn dh tau kan
Kebetulan oldtown ni dh ada wifi start hari so aku pn xnak melepaskan peluang lah kan utk meng on9 kn diri...post n3 lah app lg kan

-Sent via Nokia E66-
Camna?

2 Comments Uols:

Uncle Dol said...

hensem budak lelaki yg kat dalam picca no. 2 tu. jejaka melayu terakhir.. hahaa.......

tuberose78 said...

akak rasa la kan better korang bli sikit saham kedai oldtown tu..

kalau jadik ahli lembaga pengarah nanti, dapek la makan free kat sana..

bleh la sedara-mara (ehem.. mcm akak ni..) tumpang sekaki dua.. hehehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!