Header

Wednesday, April 15, 2009

Makan Pun Nak Gedik Gak Ke????



Tetiba terliur nak makan nih lak...dah lama rasanya tak makan kat sini berminggu dah kot. Nak gi sengsorang malas lah plak. Esok prebetsabu balik nak ngendeng ajak dia kesini lah.

Tetiba jer terlintas dlm pala menu² dia yg membuatkan air liurku hampir meleleh (nasib baik ler aku pandai cover....wakakaka)...sabar masviona oiii cover sket...hehehe.

Antaranya adalah....seperti dibawah ini

menu baru oldtown

ermmm...terliurnye

Dan yg pasti menu yg tak pernah ketinggalan.......menu yg tak pernah tak diorder....hiksss...tak lain n tak bukan kaya n butter toast ini. Wajib ada jika kesini.

Aksi mengedik weols anak beranak makan roti bakar kaler coklat nih

damia pun suke...hikss

semangatnye aku....damia mcm terliur jer tuh...jeling² lak dia

walid dia lagi lah



Alahai.........cepatlah esok...huhuhu nak ajak prebetsabu lepak kedai kopi putih bandar tua lagi nih.....hehehe...OldTown white coffee....tunggu kedatangan weols ye......ahakss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Izan said...

semua blog citer pasal makanan ni.. aduh...

even telur goreng tu pun nmpka sedap giler time lapar cenggini. =)

neezareef said...

bab toast bread OT mmg x ley dinafikan kesedapannye...

rangup2..pstu ade cair2 dlm mulut..

mummy Darin said...

sedap betul tengok Damia makan.. apatah lagik Bonda dan Walidnya.. nikmat tak terhingga..

tuberose78 said...

mmg sah la.. kalau kedai tu ada buku tetamu, musti buku tu dah penoh ngan nama korang..
kakaka..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!