Header

Monday, April 20, 2009

Malu betul...

ish ish ish.... ish ish ish... ish ish ish..

aku rasa td mmg merah habis la muka aku...

alkisahnye, td aku nak p lunch la kan...
kedai makan tu ada kat deretan ujung dari opis ni.. kira dalam 300 meter la lebih kurang...
aku pun turun la nak pi mamam...

sekali...
dah separuh jalan, aku rasa lain macam je...
mcm kaki aku belah kanan ni berangin je..
takkan kasut aku koyak kot sampai masuk angin kat dalam..
aku toleh kat kaki..
masyaallah...

rupanya aku pakai selipar kat kaki kanan, n kasut kat kaki kiri..
adoyaiii...

tu la padah jenis org mcm aku ni..
jenis buke berkaki ayam kat dalam bilik opis...
td nak g makan, kelam kabut punya pasal, aku leh tersarung kasut n slipar wat g masjid lak..
huhuuhuh..

terus bergegas aku patah balik..
dan tetiba je mai idea bodoh aku utk wat2 jalan mcm org sakit kaki..
ye la kan..
kene la belakon..
baru la org tak pelik napa aku pakai selipar sebelah kasut sebelah..
konon2 aku sakit kaki la..

hahaha..
naik opis, tukar kasut...
turun opis.. jalan laju2 takut ada org terperasan aku dah tukar semula..

huhuuh..

malu2...


sempat gak aku snap gamba ni setelah sampai d opis sblm tukar ... ngarut sungguh aku arini...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

atty's said...

sorry mas..kty nak gelak gulin2..

aDuKa イスラム教 said...

hahahaha.. lawak3.. =))

xali alonso said...

hahaha......
ko wat lawak ari senin ke bro? hahahaha......

tunfrida said...

langkah kanan ke...
langkah kiri tu namanya?

iena hamdi said...

hahahhaha ko ni sempat wat lawak la mv

lily lotus said...

ahaiii! u cheer up my day laa :D

Uncle Dol said...

pengalaman manis tu. hehee..

keep it up bro!! =P

Dee said...

kuikuikui..lawak2..lawak di ari senin..

Mya said...

hehe.. lawak la awk!

CuTeMiUt78 said...

wakakaka.. sungguh lawak ler.. ish.. pe ke hal prebetsabu.. tu la lain kali jgn kelam kabut tau.. agak2 ada yg perasan tak..?

irda said...

muahahahha

tuberose78 said...

pandai pulak tu nak belakon...!! hua.. hua.. hua..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!