Header

Thursday, April 30, 2009

Masa utk merileekksssss......

korang sume dah selamat sampai kat umah?

amacam tadi keje? settle?
ke otak dah menerawang igt nak bercuti 3 hari ni je?

huhuuh...

so apa plan korang cuti2 ni?

harap2 dapat spend dgn bijak..
lawat sedara mara ke..
bawak anak2 g lawatan sambil belajar kat muzium ke..
or.. just lepak umah n kemas2 umah..
kan kan kan..

kitorang di Mv.com ni pun tatau lagi nak wat apa..
dalam pale ni igt nak wat keje umah sikit2...
nak panggil org wat wiring..
ntah nape ntah ada 1 plug kat main switch kat umah tu dok tendang2 je..
plak tu plug tu sambung utk aircond, tv, n water heater kat bilik..
susah la..

tgh syok2 layan tv dgn hembusan aircond, tetiba je mati.. sakit jiwa gak..
huuhuh... tp slalunya bibik jd mangsa...
sbb kitorang kat tingkat atas, selalu just jerit je "bibik.. tolong naikkan plug yg tendang tu.."
huhuuhuh.. kejam? taklah kejam..


so cuti esk ni adalah sempena ngn hari buruh..
harapnya kita semua ni akan menjadi buruh yg lebih produktif, berdaya maju n bersaing secara sihat...
moga dgn cuti ni, kita semua lebih bermotivasi utk bekerja lebih kuat n smart...

k la all..

aku and CEO Mv.com ni, si Masviona mengucapkan selamat beristirehat dan diharap dapat memanfaatkan cuti yg ada ni dgn aktiviti2 yang berkualiti bersama keluarga... (kitorang amat perlukan waktu kualiti ni.. asyik bz keje je... jumpe anak pun dah malam baru leh manje2.. pagi2 dah kuar balik.. kan kan)

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

*ayu* said...

happy labour day masviona.. selamat ber long weekend... :)

CuTeMiUt78 said...

yup betul tu.. ni la masa yg ditunggu bersantai2 ngan anak kat umah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!