Header

Monday, April 06, 2009

Masviona dah ada kuda...!?

sgt menarik tertarik...
viona dah ada kuda?


hihihi.. tak lah...

ni sume gara2 keywords kat nuffnang la..
rerupanya ada orang yg search kan utk "kuda masviona"

huhuuh... agaknya masviona ada kuda ke..

hiihihih.. tidak.. kami tidak mampu utk beli kuda...
tp angan2 tu mmg ada la...
mmg amat seronok tunggang kuda...
if ada kuda sendiri lagi seronok...
bole selam jiwa kuda tu lebih mendalam..
huhuuh...

ada gak org search "tafsir mimpi tunggang kuda"
err..... ada tafsiran ke...

macam2 kan?


ni keratan keywords aku copy pagi td..
perkataan "masviona" mmg tiap2 hari ada org search... search keywords paling top...
huhuuh.. "mengawan"? hihiihih...
"sepang bocor" pon aku tak tahan gak...

aku tersengih2 sendiri bila baca apa yg korang search pastu leh landing kat Mv.com ni..

anyway, thanks for dropping by!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Sasya Willis said...

bestnyer dapat tunggang kuda..
jeless =)..Kak Mas jgn lupe amik award kat http://ezzscha.blogspot.com yerk..=)

Ada Ayrissa said...

kuda ku lari gagah berani...muahahhah..
nk try laa tunggang kudaa..huhu

masviona said...

sasya wilis:
ok tenkiu sya...nnti ahkak gi amik ye

Ada ayrissa:
gi ler try mesti sangkut punyer...best lah adda..:)

CuTeMiUt78 said...

kuang3x..macam2 ada

tuberose78 said...

nasib tak dak kuda kepang mas viona... wakakaka... ter'kepang' sbb sakit kaki tunggang kuda..
apa la yg aku melalut nih!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!