Header

Friday, April 03, 2009

Meja Study.....hiksss

Punyer ler heppy n bersemangat sekali anak dara aku tuh. Alkisahnya selasa lepas aku belikan dia kids study set tuh. Malam rabu tuh selamat delivered kat umah ler coz aku beli skali ngan kids cartoon wardrobe untuk dia.

Yerla dia pun makin membesar kan, pakaian pun dah makin bertambah so tak nak lernak simpan dlm drawer yg bertingkat² tuh lagi kan....hiksss. Even dlm budget bulan nih xde pun masuk dlm list untuk beli bendalah nih semua demi anak kita as a parents haruslah peka ye tak....so kuarkan ler memana saving yg ada.......saving pun idak ler banyak mana tapi tak per demi anak mak pak sanggup ikat perut gitu....hiksss.

Ini pun aku n prebetsabu ada plan projek baru untuk anak dara tuh tapi tunggulah dulu.....nak kena kumpul² kan sen gak nih...hiksss. Actually tetiba jer idea tuh datang sesambil dok melepak dan diskusi lite² ngan prebetsabu tetiba tercetus lak idea brilliant tuh kan. So anak ku nantikan projek bonda n walid khas untuk damia....hehehe. Insyaallah....jadi kot cuma cepat n lambat jer.



Ini actually picca pagi semalam, as usual bila weols nak gi kerja bawak ler dia turun kat bawah kan. Masa nih dia blom terjaga lagi elok sampai bawah masa aku nak letak dia kat tilam dia terus celik mata menggeliat sana sini pastu terus cam muram jer muka mencebek nak nangis coz dia tau aku n prebetsabu dah nak gi keje kan....huhuhu

Aku pun amik balik dia n dukung sambil tunjukkan study set dia tuh........huhuhu. Terus gelak ko n terus meronta nak turun.............wakaka.....serius kelakar. Pastu tak sempat aku nak ajar dia dah nak panjat kerusi tuh dak.....alahai advance ko ye damia.


Terus mintak book dia nak conteng².......adoyaiiiii.....hehehehe. Belasah jer la janji dia happy kan. So hari tuh salam ngan aku n walid dia pun pandang tak pandang jer coz dok ralit ngan meja study dia tuh. Hari tuh gak xdelah dia kuar dok atas dukung bibik dia sambil lambai²....flying² kiss....babai² kat depan gate luar tuh...hehehe....org tgh ralit lah katakan..........redha jerla....hehehe janji anak happy kan....bonda n walid dia pun ofkoz ler happy gak kan.





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

neezareef said...

wah..dpt meja study...
nk tumpang blehh :p

Ada Ayrissa said...

hehehhe...sonok kan tgk diorg nih membeso..
kita pon tgh usha2 gak utk iris...
tp biasalah kat kontan ni x byk choice...

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya damia ada meja study lagi...

lily lotus said...

super duper happy dia! hehehee...study rajin2 yer

atty's said...

semangat avin nak study dpt meja ..baru.

tuberose78 said...

pasnikan biler dia dah mastery skill pegang pensel and pen, abis satu rumah dia conteng!
meja krusi sumer tak pandang dah... sabo jer la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!