Header

Sunday, April 05, 2009

Menunggu Masak

Yuhuuu....masviona kembali......hehehe

Agak ganjil ye coz di hari minggu pun Mv.com ada byk kali update ye....hehehehe. Kalu idak jgn harap sgt lah kan....mmg aku akui weekend Mv.com nih jarang berupdate. Weekend kan family day for Masviona n Prebetsabu family gitu.

Actually aku menjeles tadi......jeles² manja n gedik....wakakaka

Sebab apa uols???

Ala xde sbb apa pun tadi kan prebetsabu sempat blogger mobile tadi post n3 sementara aku dok menSPA kan body kan.....huhuhu. Overall yg leh aku katakan pasal SPA tuh mmg SUPERB ok.....worth it ler rm200 yg aku kuarkan tadi...sungguh syok skali. Xpe pasal SPA nih kita ckp lain kali kita wat special n3 untuk tuh ok.

Now aku saje je nak post n3 nih coz actually aku sedang menunggu masakan aku masak kat dapur ni. Aku tgh dok menungguh spagheti bolognese meatball aku nih siap dimasak....sekarang tgh menggelegak.

Lepas Asar nih kang ada tamu nak dtg home sweet home weols, Itu yg aku dok prepare makanan nih. Segan lah plak kan tamu dtg xde apa nak jamu kan.

Ni layan picca spagheti bolognese meatball aku yg tgh menggelegak nih untuk kasi uols terliur sekali.....larikssss....ahaksss.

see!!berasap lagi tuh. Sikit minit lagi masak lah nih

yg nih dah masak...lagi separuh dlm periuk masih direbus...blom masak lagi


Ok....selamat berhujung minggu semua ye....aku nak sesiap apa yg patut kang tamu jap lagi kan...hehehe














MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

zino said...

mesti ada tamu nak datang tu kan... sodap tu..

TiNiE said...

nyum..nyum..best tul tetamu tu dpt makan spageti mv...

kojah said...

sedapnyer!!

neezareef said...

tgk kuah menggelegak jd lapo terus!

CuTeMiUt78 said...

wow..wweeiii..sedapnya..smpi terbau2 kat sini

tuberose78 said...

mmg dah lama tak makan spateghi nih!! yum..yum..yum..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!