Header

Monday, April 06, 2009

Mr. Bear itu sangat BESAR !!!

Ari sabtu lepas kitorang g ke midvalley...
saje nak jalan2 n beli2 barang dapur sikit...

masa kat carrefour tu, ada la dorang display n jual patung teddy bear...
masalahnye, klu teddy bear yg normal tu, ok la jugak..
ni ha... besarrrr gilak...
jgnkan viona, aku sendiri if peluk bear ni pun rasanya tak terpeluk..
besarrrrrrrrrr!!!

tp anak dara kitoang ni rilek je...
memula dia dok atas troli..
pastu nampak je bear tu, dia dah dok sebut... "waaaaa.. cantik... baby"
pastu dia panjat2 nak turun..
so we all pon kasik la dia turun..
bila dah turun, terus dia terkam bear tuh..
wahwahwahwah.. damia weeehhhhh..
bear tu 5kali ganda besar dari damia tau!

damia tak pedulik...
dia try nak angkat...
tak larat..
last2 dia seret je bear tu
hahahaha....
mujur la lps tu dia leh let go kan bear tu..
if not, masak gak la klu kene beli bear yg GADANG tu...


eyaaahhh.. bonda sedang membantu damia utk dukung bear tu.... tp bear tu besar sgt la damia oiii...

damia masih dalam cubaan utk mendukung bear.. mulut dok kumat kamit "waahh cantik"


cubaan mendukung tak berjaya, last2 dia seret2 je bear tu.. hahahaha..

agaknya dia dah boring kot bear tu besar sgt.. dia pass lak kat kakak tu.. hahahahaha



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Dee said...

wah..besarnyer bear..

Ada Ayrissa said...

FYI, iris ader besr sebeo itu tau kat umah..tp bkn iris punya...mama iris punya..dolu2 zaman bercintun, ayah iris hadiahkan utk mama iris..ekekekek

CuTeMiUt78 said...

wah..giler besar bear tu... aaddooooiii ler damia... terlarat ke syang nak angkat..

nurul said...

akak, nurul pun ada gak bear besar tu..warna kuning tau..murah je rm 40 tp bulu kasar la..beli kt padang besar..

nurul said...

akak, ni ada lagu dari far east rasanya..
saje bg utk avin damia..
tajuk xpasti lah dan kalu ada silap lirik, maaf tau..

Di tengah kesibukan kota Granada

Kini terbina indah sebuah menara

Setelah lima ratus tahun menunggu

Akhirnya azan terdengar di situ


Suara itu kembali bergema

Mengajak sujud pada Yang Esa

Bersihkan segala debu dan noda

Yang terpalit di kubah Al-Hambra

c/o

Al-Hambra

Singgahsanamu pernah bersinar

Al-Hambra

Indralokamu merah bercahaya

Dengan cahaya iman dan taqwa

Terdengar azan di kota lama

Gemersik di seluruh buana

Nyalakan cinta yang membara

Perjuangan yang tiada sudahnya



Sejarah seringkali bertandang

Tamadun silam kembali gemilang

Bangun Granada dan Kordova

Teguhkan istana Al-Hambra

Al-Hambra

Singgahsanamu pernah bersinar

Al-Hambra

Indralokamu merah bercahaya

Umat silam membina empayar

Kegemilangan



Al-Hambra ..Al-Hambra

Andalusia oh Al-Hambra



Al-Hambra
Singgahsanamu pernah bersinar

Al-Hambra

tuberose78 said...

weols baru jugak beli bear besaq tu kat carrefour.. besday present tuk member.. tersgt la besar nyer!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!