Header

Monday, April 27, 2009

MV Bela Tikus Baru......:)

tetikus baru ku...:)


Huhuhuhu......MV bela tikus??????

Eeeiiii...tak kosser ahkak noks!!!!....kalu hamster leh lagi lah ahkak tahan² kan ini tikus....geli ahkak tau!!!

Yg bebenornya ahkak ada tetikus baru.....haaaa ini baru betul. Ala if uols reader ter "muah²" ahkak nak kepoh² silalah ke n3 ini. Kan ritu tikus lappy ahkak yg lama yg meletops ngan idupan laut tu dah di jahanamkan oleh avin damia kan.....so last week ahkak berkesempatan ke Low Yat Plaza kan (meneman prebetsabu ler membeli brg² untuk keje dia) so ahkak rembat ler tikus baru....ahaksss....ofkoz ler kaler hijau kan.....mmg xleh lari dari green uols....ahkak ngan green kan bagai irama ngan lagu gitu kan.....huksss.

So uols nak tak tengok tikus baru ahkak yg sssssoooooooooooo greeeeeennnnnnnnnn tuh...owhhhh ahkak live........mv so likkkkkkeee it uols.....hehehe. Rege dia murah jer uols ahkak beli yg cap ayam jer janji leh pkai sudah dah rosak kang beli lagi (ayat prebetsabu lah tuh...hiksss)


nape ahkak kata cap ayam???

Satu sbb utama dia coz tali wayar dia tuh terus connect ke badan mouse tuh if tali tuh rosak terus xleh pkai dah.....huhuuuh

Sekian saje ler n3 ahkak nak show off mouse baru.....huhuhu.....actually ahkak tak sabar nak wat lagi satu n3 yg ala² yg nih tp saje jer pecahkan dua...hiksss....kasi n3 lebih byk gitu...huhuhuhu....boleh lah kan...ahakss. Halal lah ye.





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

lily lotus said...

sama comel just like tuan dia ;)

@_da said...

amboii cantiknya mouse color ijau.. rasa cam nak makan tgk mouse tu.. hehehe.. kt sama minat ijau...

iena hamdi said...

kompom fanatik hijau

CuTeMiUt78 said...

wah.. so excited tau.. tau la penggemar hijau yg tegar gitu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!