Header

Wednesday, April 22, 2009

MV Layan Tag n Award

Tag nih dpt daripada jiran sekampung....ahaksss bukanlah....jiran sebangi kot....eh bukan gak coz umah aku nih dah terkeluar drp bangi dah....aper² jerlah. Ni dari kak atty. Kak ty nih umah dekat jer nih bila nak ngeteh sesama nih takpun TT kat Oldtown jerla...ahaksss. TQ kakty sudi tag saya...ahakss

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jangan tipu2 ek x suke

ni mmg betul² wallpaper lappy mv tau.... buat masa skrang


2) Bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh...

Nak kena bitau kenapa aku suka erk????....aku suka ofkoz lah sbb ada muka weols anak beranak kan. Ni picca lama dah actually avin damia pun baru berumur setahun beberapa hari jer lagi. Tapi aku suka nengok renungan mata dia kat bonda n walid dia tuh...masa nih dia tak pndai nak ckp smile lagi n maybe dia pun pelik n hairan apa lah yg bonda n walid dia wat masa tuh...hiksss.

Pastu terserlah lak pipi dia yg tembam tuh....terus aku terasa cam nak balik umah semata² n cobit² n nak usap² pipi dia tuh....sampai dia lemas...ahaksss.....owwhh dia pndai tepis dah tau skrang nih if dia rasa lemas n tak selesa


3) Tag 10 people...

aku tak nak tag sesapa lah coz dah ramai dah yg wat tag nih rasanya...hiksss


Oklah dah settled dah pasal tag mengetag nih. Now aku nak beralih lak ke sesi award² lak...:).

Aku tau sure uols readers yg dah lama ngan MV.com nih konfem perasan kan aku jarang sgt lah nak gantung² award kat sini kat....actually aku gi jer amik award yg uols kasi tuh cumanya xde kesempatan jer nak gantung....aku main simpan dlm display rak jer....ahaksss....simpan dlm hati gitu.


Award yang nih aku terasa nak gantung coz award nih spesel aku rasa. Bukan nak ckp award lenlain tuh tak special cumanya keistimewaan dia tuh dah berkurangkan sebabnya kita pun tak tau kan dari mana asal usul award tuh coz dah terlalu banyak dipaskan dari satu blogger kepada blogger yg lain....sampai kat kita tuh tak tau dah berapa byk tangan dah dipas² kan kan....:)

But yg nih lain, aku hargai usaha dia untuk create satu award yg lain drp yg lain n versi dia sendrik. Dan dapat kat aku pun kiranya direct drpd owner dia teruskan i mean laluan award tuh one way jer terus direct smpai ke penerima² dia yg lain bukannya nak kena transit² byk² perhentian lain dulu.......wakakaka perbandingan aku sungguh ler jauh menyimpang....hahahah.

So tq untuk cintawanie untuk award nih....:)...persahabatan nih penting nak kena ikhlas n jujur...:)





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

nenekrock said...

haks anak akk tgk aje kalian berdua
cooo cweeet =D

kakkk akak pun dpt award dr nenekely tau

masviona said...

nenekrock:
owwwhhh ada ek????xpasan lak. Xper2 sat gi ahkak gi cari balik...:)

Maswani said...

Mmg cute wallpaper demo tuh..hehe..
x blk kok lanas ko bln dpn?

masviona said...

maswani:
hehehe...tq
bulan depan, balik kok lanas rasanya tak????bakpo demo balik ke??hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!