Header

Tuesday, April 14, 2009

Peel baru Avin Damia

Lately, aku dah notice satu tabiat baru avin damia. Kelakar pun ada klu tengok gaya dia tuh...huhuhuhu...hehehehe....wakakakaka....kasi aku gelak sepuas hati dulu baru aku leh stori mori kat uols ngan tenang n lancar..ahaksss.

Nak tau peel baru dia skrang.....huhuhu. Sekarang nih if dia nak tido dia nak bawak sumting untuk dijadikan barang untuk dia peluk n main² sebelum tido.

Seriyes kelakar ok tgk gelagat dia. Let say dah sampai waktu tido n masa tuh weols kat bawah kan tgh siap² nak naik atas asal dia dgr jer aku or walid dia ckp time to sleep or jom sleep n siap² nak naik atas kan so dia pun start ler "baby" bear yg aunty kakak kasik....hiksss...TQ irda....Lagi satu dia pun akan ikut ckp gak.... tommm sheeppppp....muahahaha....lebih kurang gitu ler kadang² sampai menyembur air liur.....wakakaka

sempat senyum n say "miiilleeee" = smile lah tuh......so sweet

sempat lagi menyeseh n menyendeng tuh...huhuhuh

alahai...mata stim....huhuhu

Haaa...itu ler dia keletah anak dara tuh skrang. Kalu dulu sejak dia baby baru lahir tuh pantang orang selimutkan mesti nak lepaskan diri tak suka selimut langsung. Asal kita letak jer blanket kat atas badan dia...mesti kaki n tangan dia cepat² bertindak ngan menepis blanket itu.

Sekarang nih kadang² tuh blanket bonda dia tarik² nak letak atas dada pastu nak peluk².....muhahahaha.....pandai ek ko skrang nih damia....:)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

ooo. damia mcm pretend sleep je tuh...

tunggu la nnti walid balik...!!!

takde can la damia nak nyesel2 camtu ngn bonda.. hahahaha...

jom shlip....

nURmALa mAZLan said...

hehehe..comel la dia buat2 tido kak..ekekeke~~

CuTeMiUt78 said...

keh..keh..keh.. lawak la damia buat mata stim tu.. heh..heh..heh.. tak puas duk sengih sorang2 kat pc ni

Dee said...

wahwah..comelnya damia tido..siap stim2 mata..

prebetsabu said...

sila maklum.. tangan letak di dada itu ialah ajaran dari bonda, si masviona yg terknl dgn sikap lemah lembut itu... huuhuhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!