Header

Tuesday, April 28, 2009

Perasaan yang tak best...

start dari semalam aku dah rasa tak bape best...
sbb maybe weekend ni aku tak dpt spend masa ngn family...
huhuhu...

ada keje yg kene settle kat seberang laut.. ceeewaahh ayat..
kene wat lawatan kat office di jakarta...
huhuuh...

nak bwk viona, keadaan mcm tak sesuai...
so aku n viona pun mcm down je la..

ye la..
kan jumaat sabtu ahad cuti..
so weekend yang panjang la..
errr.. u all tatau ke jumaat ni cuti...
jumaat cuti hari buruh la..

tapikan..
perasaan tak best tu dah lesap baru tadi..

sbb apa?
sbb trip ke jakarta di tangguh!!!!!!!
terpaksa di tangguh atas beberapa sebab..
salah satu sebab, aku takut la nak g skrg..
sbb skrg ni dok sebok pasal selesema babi / khinzir tu la...
lagi bahaya dari JE sbb selesema babi ni jangkit mcm demam biasa...
takmo la aku...
dah la baru baik demam kura aritu...

so aku batalkan trip ke office kitorang di jakarta.
baik jaga kesihatan dari kejar business kan..
huhuh

yehaaa...

tp berita ni viona tatau lagi..

huhuuh...

wahai Mv.com...
ko la yg pertama tau bahawa minggu ni aku leh spend masa ngn family..
yaaahoooo...


viona.. b tak jd g jakarta tau!!!!
So minggu ni leh plan baaeeekkk punya nak g jalan2 mana...
errr.. but no shopping2 ok... ongkos nya enggak cukup sih...
hihiih




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

masviona said...

wahhhhhhh!!!!!!!
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
sukernya....so xyah lama v dok berdua je ngan avin damia.....eeeerrr hepinye

syanis said...

wah apa lagi... jenjalan cr mkn la... apo lai

Ada Ayrissa said...

cuti2 mesia ar bro..
ekekekke...

irda said...

sis,bro dah bagi warning tue,tak leh shopping mopping.just jln2 jer tau!

cian bro,poket dia belum baik dr demam lagi tue <----larikss....

hahahha

lily lotus said...

wah wahh...seronok2! hehe...slmt bergumbira yaaa ;)

CuTeMiUt78 said...

aceeehh...aacceehh.. itu viona sudah lompat2 kesukaan.. disebabkan kekanda terchinta enggak jd mau berangkat..so.. happy family days

prebetsabu said...

ALL: hihiih.. selamat bergumbira gak buat korang sume........

kene warning awal2 takleh nyopping sbb nak simpan wit utk vacation lak ni nnti... yabedabedu

tuberose78 said...

panjang kaki ler minggu nih...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!