Header

Tuesday, April 28, 2009

Prebetsabu in da House

try jgn tak try...:)


Weekend lepas selain drp penat menyopping barang² keperluan umah kan. Sesi yg lebih memenatkan n meletihkan aku adalah sesi mencari suit baru utk prebetsabu.....hohoho letih ko lepas kuar satu boutique masuk boutique lain lak.

Sampaikan anak dara tuh weols tinggalkan dia ngan bibik jer kat floor lain. Lagipun time tuh milk time untuk dia....huhuhu

Giler lengguh kaki ahkak ko dik nun....tapi tak per ahkak happy demi untuk prebetsabu ahkak. Ahkak kan asal dpt shopping jer mood ahkak dah lain mcm sket....hehehe. happy semacam jerla bak kata org tuh yg demam leh jadi sihat yg penat leh jadi semangat....ahaksss.

Memula masuk G2000 xde yg berkenan pastu masuk Bonia xde yg berkenan gak selain drp nak menyelamatkan budget (supaya tdk lah lari jauh sgt...hikss) pastu Valentino....adoyaiiii memasing dah agak bosan kan tak jugak jumpe yg sesuwei ngan budget, berkenan dihati n cantik di mata.

masa nih kat G2000...mengetest suit kat sana (owh laki ahkak macho ko sesekali bergaya gini...kalah fahrin ahmad nih..hikss)

Anak dara nih biasa ler weols lepas dia soh ikut bibik sat tgk carlo rino nye fashion show tp enggaknye dia mau, bila nmpk weols jer sebuk nak lari kat weols gak. Lagi lah bila dok tengok walid dia sebok dok menerai beberapa psg suit tuh dia lagi ler teruja


nih masa kat metrojaya dah...kat pierre cardin.....akhirnya disini lah hajat kesampaian


Pastu ahkak mai ler idea brilliant...ajak masuk metrojaya kat sana kan sume brands pun ada kan....so menjelajah kat situ jer lah weols.

testing lagi....klu leh nak carik design yg leh mengempiskan perut (nmpk jerla kempisnya idak gak...ilusi optik semata)....hehehe

cek compartment dlm dia ok tak...hiksss


Dah jumpe yg berkenan...terus masuk dlm fitting room coz nak test skali ngan sluar. Ahkak ler yg suggest alang² nak beli baik beli satu set ngan seluar terus kan.


Pastu ahkak mv ko jumpe lak kemeja yg cun melecun terus ahkak zasss soh dia test...sekali muat kan terus zas beli jerla.

Pastu ahkak giler excited tengok laki ahkak macho n hensem kan (pd mata ahkak ler pd mata uols ada ahkak kisah????) terus ahkak soh dia posing kat depan fitting room tuh....hiksss.

Kena la ngan laki ahkak mv ko nih mmg sporting n kengkadang tuh pasan model gak terus dia bg pose bajet macho terus lah......wakakaka


So yg manakah jadi pilihan hati prebetsabu????...hiksss


Biarlah aku hanya tunjuk beg nye ajer ye...hiksss...n biarkan uols diselubungi misteri...kuang3x


Yg penting kemeja nih weols dah rembat.....ahkak suke giler ko ngan kemeja nih. Satu sbb green kaler tuh lah lagi satu sbb ahkak nak matching kan ngan baju yg ahkak beli kat sunway pyramid dulu tuh...hiksss



Yg penting nih 2 pasang tshirt sbg free giftnya. Weols tak mintak pun dah diorg nak kasi kan...ingat kan dapat satu jer tp sekali promoter tuh ckp xperla kasi untuk aku sekali tp dia kasi size XL coz dah xde size kecik dah kan so maknanya dedua tuh prebetsabu yg punya lah....huhuhu.

Kalu ikutkan yg pink kaler tuh aku punya n yg white tuh prebetsabu punya...sekali dedua jadi yg prebetsabu yg punya lah coz gelobos lah if aku yg memakainya dah kata XL kan....huhuhu. Xperla dah rezki prebetsabu kan...lalalalala



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. sekali prebetsabu jd model ala2 macho man la plak..atau pun dah memang macho kan heh..heh..heh.. sseeeuuaaiiii

CuTeMiUt78 said...

heh..heh...heh.. harus la prebetsabu kembang semangkuk.. sebab dah kata macho kan

prebetsabu said...

tak kembang pun.. kontrol kontrol kontrol.. nafas ikut idung lagi nih.. hahaha

tuberose78 said...

hencem ler tu kunun... kakaka...
kasik can la kali nih..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!