Header

Wednesday, April 15, 2009

Prebetsabu's Family @ Aquaria, KLCC

first time jejak kaki ke aquaria nih....:)


Camne aku leh terlupa nak publish pasal n3 nih erkkk????????????Mushkil²....hehehe. Actually rabu lepas prebetsabu's family telah menjejakkan kaki ke Aquaria, KLCC wat pertama kalinya....yer uols weols baru jer first time masuk sana even dekat kl jer kan...huhuhuhu

Asalnya hari rabu tuh prebetsabu ada urusan kerja diluar...yg aku lak half day jer so alang² urusan tuh dekat² ngan KLCC pastu bawak lak anak dara tuh so weols decide bawak anak dara tuh jenjalan aquaria best gak kan.

So hari tuh weols syorgaaa sekali kerana berjalan² di suria KLCC diwaktu opis hour sungguh lah lenggang kan. Cumanya masa nak masuk aquaria tuh timing agak tak betul sket coz weols masuk sekali ngan rombongan budak sekolah...........tapi ok lah jugak idak ler boring sgt kan kat dalam tuh.

Malas nak stori panjang lebar kita layan jerla picca² gedik weols nih...hiksss. Banyak giler amik picca yg disnap......aku pilih random jerla erk

camho jgn tdk dilupakan...hiksss







camho lagi..bistu xkan nak soh damia yg tolong snap kot

aksi gedik from prebetsabu....ahaksss

Cukuplah yg nih kot penat tau nak upload byk² picca nih....huhuhu....:). Nak rasa sendrik camne feel masuk dlm gi ler uols terjah sendrik erk...ala bukan jauh mana pun kan...nak tau harga tgk kat bawah nih....









MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

nenekrock said...

bestnya kakkkkk
ely baru ajat nak pi last week
T_T

kak amik award eh

Ms.Lilies said...

last pi tahun 2007 rasanya...bawak family mertua jalan2 hehehe

mummy Darin said...

one day nak bawak Darin jugak datang sini.. harap - harap dia x takut tgk ikan besar :D

lily lotus said...

damia tak terkejut ekk tgk ikan besar2 gitu...hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok la.. ish.. rasa cam nak g gak ler.. tapi bila agaknya blh bawa mirul tu

xali alonso said...

aku g mase sambut besday anak aku yg 1st. syok die tgk ikan beso2 tu. sebok nk di tangkap nye. huhuhu.... nasib baik die x terjun kt kolam yg open tu. huhuhu.....

Gieyana said...

bestkan g situ...agak2 kalau keja gomen leh dpt special price x? kalau kt Lgkwi nun bleh dpt!

masviona said...

nenekrock:
best lah jugak....nnti gi ler...if ada bdk kecik lagi best kot coz mesti diorg lagi xcited

Ms.lilies:
mesti best kan gi reramai tuh...:)

mummy darin:
oklah tuh...mesti darin suke...:)...damia tuh berani² takut bila nmpk ikan besar² cuak gak dia

masviona said...

lily lotus:
cuak gak dia....memula xcited giler lah pastu bila tgk yg besar2 n bermacam rupa tuh takut gak dia

cutemiut:
leh jer nak gi...dtg kl leh lah dtg sini...bawak mirul tuh mesti dia suke tuh

xali alonso:
iyeker....hehehe...biasa lah budak² kan xcited lebih sket

gieyana:
ermmm tak sure lah plak....ada lah kot..hehehe

tuberose78 said...

nak pegi jugak one day...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!