Header

Tuesday, April 21, 2009

Punyelah khusyuk, sampaikan.....

Alahai damia... damia...

walid ngn bonda mmg bangga ngn damia sbb sudah menunjukkan minat yang amat sgt dalam buku, pensil dan aktiviti mewarna....

tapi...

disebabkan terlalu asyik mewarna dan menconteng, damia jgn lah terlalu leka..
leka sampaikan meleleh air liur....

huhuuhuh..

serius uolls..
damia begitu asyik mewarna sampaikan termeleleh lak airliur...
hai.. damia.. damia..
lenkali cover2 sikit ek syg...


tgh khusyuk peringkat tertinggi.. time ni kitorang panggil nama pun dia wat derrkk je...

tu.. tu.. nampak tak apa tu... akibat terlalu khusyuk, sampai lupa nak cover airliur dari meleleh.. baaekkk punyyee jatuh atas buku.... uhuhhuu

hasil seni damia dari sudut yang lain lak... hihiih.. damia jgn marah walid tau..


tak kesah lah damia...
janji damia nak belajar...
bab airliur leleh ni small matter je..
tu yang menunjukkan damia belajar kaler bersungguh2 tu kan sampai tak sedar airliur menitik..
hihiih..

damia damia...
selalu wat walid n bonda terhibur!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Zuhaini said...

alahai khusyu'nya.. :)

@tune® said...

air liur xpe...
bukan najis

Ada Ayrissa said...

heheh...tuh tandanya kekusyukan damia la..

tuberose78 said...

budak leleh air liuq tak pa... ala-ala kiut gituuu...
jgn bonda ngan walid leleh air liuq udah ler..
eiii... geli teman... hehehe...

syanis said...

hahahahha adeh la hai.... kusyuk nyer pasal

tini said...

kusyuk sebab menulis tak pe... tak macam anak dara ku ..kusyuk main belon air liur atas lantai sampai tertonggeng-tonggeng eeeeeee

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!