Header

Wednesday, April 01, 2009

Registered!!!!

hah...!!

apa yg dah diregister kan ittuuuuuu.........


hihihi..

takde apa... lah..

just that aku dari pagi tadi dok ralit wat research di CCM..
dah register ngn forum CCM..

apakah itu CCM?
itu ialah Caldina Club Malaysia...

utk apa aku register?
sbb aku nak berinteraksi ngn ahli2 official CCM yg lain..

utk apa interaksi?
utk kaji lebih mendalam ttg caldina la..

utk apa kaji mendalam?
supaya sng aku nak tabur hujah2 bila bentangkan proposal kat CEO Mv.com nnti...


hiks...

http://www.caldinaclub.com/index.php


*kene ikat perut ni.. duit takde tp angan2 lak lebeyyyyy...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

lor... gitu plak ke..

tuberose78 said...

weihhh... tak payah la beli caldina tu... beli jek terus estima... caldina kecik la...
ate kan dah jadik meog member.. hahahaha...
pasni leh la family pak nasir berconvoy estima ateh jalan...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!