Header

Thursday, April 02, 2009

Rezeki jgn ditolak..........

Semalamkan......... kitorang sume di opis ni dapat makan freeeeee..........

hihih ada org tu belanja makan piza...

ngeh ngeh genh...
org nak banje kan..

so kitorang tak kuar lunch la..

pickup phone, kol je pizza hut delivery..

sedap...

kenyang gilak...

lps lunch tu, memasing mood ntah pape...
mengantukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
tak produktif langsung..

hahaha aku pun terlelap gak atas meja ni 10min...

apapepun, thanks pada yg telah banje kita semua..
lps ni turn siapa lak???

ahhaha.. aku request spesel.. tambah spageti lak utk aku.. hiihihih

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

rasp said...

wow pizza .... makan free & ramai2 plaks tu mmg syiok aaaa...

atty's said...

happening kalo makan ramai2 nie..

@t00neY r00neY® said...

sib baik gambar xberape menggiurkan...
kalau menggiurkan..siap la..

iena hamdi said...

sesekali layan piza mmg sodap

CuTeMiUt78 said...

wow manyakk sssyyoookkk.. org belanja kan.. mesti la syok

tuberose78 said...

makan free apa2 pon sodap!!! hahaha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!