Header

Monday, April 13, 2009

Sampai sudahh...

Alhamdulillah.. Jam 12+ td dh smpi ke KK.now dh ada d tpt keje dh pun..

Dlm flight td ada la sorang budak ni... Ceria sungguh dia..
Yg wat aku tak tahan tu, mulut bdk ni tak habis2 sebut "waaahhhh"...
Meyb dia excited la naik kapal terbang..
Hiihihih...teruk la bdk tu...
Teruk sbb wat aku dok terinngat kat damia n bonda dia..
Damia pun suke sebut wahhh bila ada something yg menarik minat dia..

Xpe..nnti leh balik kl gak.........

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..duk teringat kat damia ke..bondanya..windu2 la tu..

lily lotus said...

sian...takpe peluklah bantal busuk tu kekuat :P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!