Header

Tuesday, April 07, 2009

Senyum Seindah Suria....

kau tersenyum...
ku tersenyum..
kemesraan menguntum...

kan kan kan..

tp jgn jd mcm aku..
gigi berkarat...
huhuuh...
sampai ke hari ni aku fobia nak jupe dentist...
viona dah berbuih2 mulut mintak aku g scaling gigi..
tp aku masih tak berani..
aku takut time dentist korek2 plak gigi aku ni kang, gigi aku pecah..
hhuuhuh... bole lak camtu..
sbb aku tau gigi aku dah teruk.. reput...
padan muka aku..

tp berlainan pula ngn masviona, CEO Mv.com ni..
dia amat menjaga kecantikan n kebersihan gigi dia..

aritu kat carrefour ada colgate wat pemeriksaan gigi percuma..
dia pun enroll la..
doktor pun cek..
gigi dia cun!!
aku?
aku just memerhati dari jauh je...........
teruk kan aku...
hope damia pun mcm bonda la.. jgn jd mcm walid tauuuuuuuu...

viona sedang menunggu giliran..........

"yessss.. lps ni turn v.." itu kot yg erdetik dalam hati viona masa ni....

doktor tgh mengecek gigi viona.....


damia kan masa doktor cek gigi bonda dia, dia mcm cemas je..
meronta2 dia nak g kat bonda dia..
ye la.. dia igt doktor tu wat something yg sakit2 kat bonda dia ke...
damia mmg camtu.. if tgk bonda dia pelik sikit, dia akan cemas....
takut benar if bonda dia sakit or jd apape...




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

iena hamdi said...

hehhehehtu br tengok mak dia kena cek gigi,,,

anak anak aku masa aku dok berurut pantang dulu.. si farid siap amik mainan dia ketuk kepala mak bidan...hehhehe

CuTeMiUt78 said...

he..he..he.. tu baru check gigi je tu.. klu yg check yg serius ntah camner agaknya damia.. bagus kan blh checking gigi camtu.. ala just checking je kan.. bukan buat apa pun

tuberose78 said...

uwaaaa...!! akak pon fobia la pasal gigi2 nih!!
sejuk semacam jer biler tgk klinik gigi.. alergik! kakaka...

Mr.Bob said...

seyum seidah suria,
kan membawa cahya,
kau tersenyum,
dier tersengeh,
kebahagian bersama,

senyummmm...
membahagia kaannnn...

ntah ape lg xigt dh lirik dier..hikhik.. Mr.bob sangat fobia psl gigi nie.. ade history... bad history actually..hikhik.. kim slm kat damia n ayahanda nye skali yea..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!