Header

Wednesday, April 29, 2009

Shopping @ CR

ada sale uols kat CR nih..:)

Di Mid Valley weekend yg lepas bukan hanya prebetsabu yg menyopping ribu riban untuk barang² dia kan.....siap ganti suit baru ler itu pun dah ratusan hengget kan so xkan ler ahkak mv nak nengok n telan air liur ye tak????...huhuhu

Ahkak pun kasi ler reward untuk diri ahkak gak...penat kan kita kerja 5 hari per week cari duit kan so ahkak nekad jer masuk kat Carlo Rino nih tengok² 2 -3 minit terus zasss merembat ajer coz mmg dah lama ahkak nak beli sling bag bebenornya nak wat ganti sling bag dulu dah putus talinya dari awal thn last year lagi dah putus talinya tuh sampai skrang nih ler baru berpeluang nak membelinya.

Hajat hati nak amik yg new arrival tp memandangkan regenya mahal sgt ahkak amik jerla yg design lama pun janji cantik menarik tertarik kan.....hehehe


So ini lah hasil rembatan ahkak ahad lepas...hehehe...i like!!!

isi jgn tak isi.....ahkak tak prasan pun masa bila bro ps snap picca nih

sebab hasil rembatan ahkak agak manyak gak so layak lak untuk join mmbr ngan free. So ahkak mv uols mmg jarang nak lepaskan peluang keemasan camtuh kan.


so inilah hasilnya.....member card CR ahkak...:)

saje letak picca nih coz ahkak mls nak show off kat uols camne ghoper sling bag ahkak tuh...hiksss...wakakaka

Yg di plan satu barang jer (sling bag ajer) tp bak kata prebetsabu masviona tuh tetap masviona gak dah alang² ahkak sambar lah barang yg dlm kotak tuh.....ala dah alang² ada discount kan rugi lak klu tak sambar.....hiksss

Nak tau apa dia.....tunggguuuuuuuuuuuuu...next n3 if ahkak rajin ok.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

oneyani said...

ala rajen la update..nk tgk ape hasil rembatan tu..ehheehe nant kalau yani g CR gune member card akak bole?lalalallaa

masviona said...

oneyani:
hiks....insyaalah mlm nih ahkak rajinkan diri...wat autopublish untuk esok ye psl brng yg dirembat tuh....:)

eh nak guna mmbr card ahkak pesalahnya...leh ajer...hiksss

moon_iera =D said...

pergh...bahagianye idop ahkak...shopping sakan..kite yg blajar ni dpt plak jpa lg shopping sakan..pastu ujung sem da sesak..huhahaha..kalo da namenye pempuan..xgitu kak mv n bro ps??

JIVEBUMZ said...

tak sabar nk tengok akak viona beli beg ape.. cepat2 hapdet yer akak!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!