Header

Monday, April 20, 2009

Siakap Pek Sak

sowi picca ngan kedudukan siakap yg agak serabut coz dah makan separuh jalan baru teringat nak snap.......terlupa sat yg aku nih blogger...ahaksss...kdang² tuh wat² lupa jer sbb malas nak update...ahakss


Siakap pek sak...........

Pada uols yg memang penggemar masakan ala thai konfem lah dah pernah merasa kan masakan nih. Aku n prebetsabu nihlah first time merasa masakan pek sak nih........lepas makan...wah best jugak.....syedappp....maveles gak lah.

Aku selalunya klu siakap stim nih yg selalu diorder siakap stim ala nyonya tak pun stim halia. Itu mmg dah biasa lah kan.


Ni sbnrnya cerita malam jumaat lepas weols ada meeting ngan vip gak ler pd kitorng kan. So after dah settled urusan ngan vip tuh lalu lak area seri kembangan tuh semua kan so saja ler menyinggah masuk ke kawasan yg selalu jadi port weols satu masa dulu.


Dulu weols selalu menjamu selera kat sini lah......dulu dating berdua jer skrang nih haruslah anak dara tuh mengekor kan....ahaksss.

Pada uols lepas nih leh la try menu nih lak.....syedap pada sapa yg jenis suka layan masakan yg ala² masam n pedas ok lah....kena ngan selera lah tuh.....try jgn tak try ye...:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Kris and Nadia said...

nyum2.. sedap nya.. but sygnya nadia tak suka mkn ikan la..hihi.. but ble mkn la :) maybe kalu ikan yg sda kena buang tulangnya.. :)

CuTeMiUt78 said...

wow wei.. lama tak mkn masakan thailan cenggitu.. kat sini pun ada gak tmpt yg fames ngan masakan thai..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!