Header

Friday, April 10, 2009

Simulation Arcade

Simulation Arcade??? Simulation Arcade tuh spesis apa ek??? Uols tau tak??? Tak tau....seriyes tak tau nih

Hehehe....aku pun main taram jer nih....huhuhu. Actually aku just nak stori mori kat uols kisah avin damia nih yg pantang jumpe mesin² yg kita kena masukkan coint tuh pastu dia leh gerak² tuh.....haaa dia if jumpe bendalah nih mesti menjerit² nak main....meronta² mintak dilepaskan if bibik or sesapa dukung dia...seriyes dia suka yg hamatttt ngan Simulation Arcade nih.

Alah mesti ramai yg tau kan....dia mesin yg ada mcm² rupa bentuk tuh....selalunya mmg bentuk yg menarik n colorfull lah pun coz dia nak kasi budak² tertarik gitu kan.....mmg mcm² bentuk ler ada ada yg bentuk otomen lah gaban ler....garfield lah mcm2 lagi lah. (if gi KLCC lagi lah akan jumpe mcm2 bentuk n rupa yg pastinya sumernya pun menarik n cute² gitu)

Damia nih tak tau nape dia paling suke if benda nih yg jenis ada stereng......huhuhu. Yang jenis² mcm kereta ke bas ke tuh suker lah dia...mcm bentuk ketepi thomas n freinds tuh pun dia suka. Janji dia leh pulas stereng tuh sekuat hati dia.

Bonda n walid dia yg menenggok nih plak yg rasa cuak iyela if tercabot stereng tuh manalah nak cekau duit nak membayor ganti ruginye kan....hukssss.

Weols tgk sambil tekan perut kelakar tgk gelagat dia...habis sume button yg ada nak ditekannya....lalalala...

ko nih mmg sejibik walid ko ler damia.......dah ler suke ngan benda² IT nih....nak jadi cam walid ko ke giler gadget........pastu suke lak ngan dunia² permotoran nih...kete ler apa ler....adoyaiii...feninnnn bonda tau!!!!....ingat eh damia ko tuh girls bonda nak nnti damia jadi lemah lembut ala² ayu gitu tak nak jadi lasak² n ganas² tau...ingat tuh pesan bonda nih tau....hehehe. (untuk uncle dol n aunty yah korek taik idung tuh pun ikut walid dia tau bukan bonda dia...hiksss)

Jom kita layan picca dia......picca di ambil di Mid valley ahad lepas.






Lepas dah penat main.....weols gi makan...makan McD jer.


See!! dia makan pakai set pinggan mangkuk dia yg aru dibeli di Toy r us. Nasib sempat basuh kat sinki dulu...itu pun dah meraung² tak menyempat nak makan pakai pinggan mangkuk sudu garfu n gelas baru dia tuh. Tapi bonda dia just kuarkan mangkuk n sudu jer har tuh tak koser nak layan dia lelebih....hehehe. Mau pakai semua tunggu balik umah lah kan....huhuhu.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

lily lotus said...

belilah satu letak kat umah simulator arcade tu...ngeh ngehh

neezareef said...

my doter myra tu siap mintak byk2 kali msk duit kt situ konon2 msk tabung..pengsan woo nk bwk syiling byk2

IeDa said...

sokong ngan lily lotus...pas ni x yah bawa anak saya gi mall..gi rumah uols jer la..kasi dia main...hehehe

Dee said...

hahaha..budak2 mmg suka kot mv naik tuh..my doters pun..wui..leh tahan damia pakai cekak tu eh..kalo my doters dh lama cabut..

Ada Ayrissa said...

alahai..cutenya avin damia neh...

p/s : kak masviona, anda kena taggg okeyyyy.. :P

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..sama je la ngan budak bulat mirul tu.. klu dia dah naik..alamat takmo turun dah..heh..heh.. cute je damia pakai headband tu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!