Header

Monday, April 20, 2009

Siput Babi

Sapa anak² town mcm prebetsabu yg tak pernah tgk siput babi meh sini ahkak masviona ko tolong tunjukkan......wakakaka

Tapi before ahkak memperkenalkan siput babi nih uols yg kat luar sana tuh adik² kakak² abg² tuh kenal tak ngan siput biasa...............hahahaha siput nih banyak jenis tapi konfem ahkak tau siput sedut ofkoz uols semua kenal kan......ahaksss

Ok lah jom kita tgk siput babi.......If uols nak tau apa itu siput babi gi ler cari mr google ok, dah tuh ahkak bukan ckp nak ajar uols psl siput babi kan.....nama scientific dia ke...asal dia keluarga apa ker itu uols gi carik sedirik ngan mr google....ahkak mention kat atas nun just nak tunjukkan kan...betul tak????

so jom tgk gambar nih.....

apa uols ingat manusia jer pndai makan nasik....siput babi pun nak merasa gak kan

picca credit to mv....wah ahkak pun nak gak gelemer u...ini picca asyik credit to prebetsabu jer kan apa barang....wakakaka



Class tak?????siput babi makan nasik ko.......wah² demand tinggi betul lah siput babi nih....ahaksss.

Actually picca nih ahkak snap masa lepas class horse riding semalam, kebetulan masa dah nak balik dah pun sekali ternampak lak akan si siput babi nih terus ler ahkak jadi mamarazi kan....huhuhuhu untuk share ngan uols.....wakakaka.

Oklah ahkak masviona nak wat kerja sat k...hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

siapa bilang org yg membsar di bandar tak knal siput babi?

huhuuh....

dulu mmg suke pedajal siput babi ni...

klu jumpe siput babi, kitorang akan amik garam n tabur kat badan siput ni....

maka akan cair la siput babi ni... tiggal cengkerang dia je...

huuhuh kejam kan... bunuh siput babi sampai cair guna garam...

serius siput ni akan cair!

masviona said...

prebetsabu:
wah camtu ke b....huhuhu giller kejam...huhuhu...siannya siput babi tuh

syanis said...

geli ngn siput bai

CuTeMiUt78 said...

uish, siput babi mkn nasi plak ya.. emmm.. memang kejam aarr bunuh siput babi tu.. guna garam lagi.. ish..ish..ish.. sapa la punya angkara tu :)

tuberose78 said...

eiii.. gemuks nyer sipot babi tu...
buat goreng pon sodap!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!