Header

Thursday, April 02, 2009

Streamyx problem lagi kah..

eh korang...

streamyx tempat korang camna?

laju tak?

napa sehari dua ni macam kura2 je ek..

ada kabel putus ke.....

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

streamyx yg bengong...dah 2 hari rasa nak penyek2kan je router kat umah ni....

rasp said...

streamyx nie mmg kkdg bengong tul!
tapi sib baik nowadays ok je kat umah i tu cuma cpu i je wat hal, rosak lum perbaik lagi!

iena hamdi said...

bukan bengong ajer... rasa mcm nak g bom ajer ...

Dee said...

sy x tau..tp mmg ada slow sket 2 ari lepas..

miss norafizan said...

mmg la kak mas...smalam kat tv3(berita terkini) sy ada tgk, dia ckp sistem internet TM t'ganggu skit til 5/4..mslah globAL...:)

prebetsabu said...

miss norafizan: ooo.. ada dalam tv3 dah bgtau ek.. uhuhuh sori smlm tak dan nak tgk berita..... thnks 4 d info! 5/4? hmmmmmmmmmmmmmm.. klu camtu aku nak proratekan la bil streamyx takmo bayar sampai 5/4 punya.. hahahahahha bole?


ALL: ok kita dah tau dah sbb nye.. so masalah GLOBAL.. hihiihih






*tulisan oren ialah tulisan saya.... prebetsabu....

Aspalela said...

yea..yea...Strmx tgh poblem besar...
2 hari lepas aspa ade call TM..tye pasal line strmx ni nape biol sejak 2 menjak nie??...
so, dia kata TM tgh nak perbaiki sistem..
Tgk lah sari 2 lagi..klu tak ok..jom kita reramai serang hendap TM tu..kasi bom sama dia...wakakakka

Anonymous said...

Kau orang tengoklah announcement kat streamyx.com.my siap bagitau lagi kat situ.

Uncle Dol said...

fuh.. pakai maxis wireless broadband gak laju.. berdesup.. kalau streamyx 512kbps ni.. hahaa..

almaklumlah, 3.5G kan.. hehee.. mmg tip top.. takde gangguan langsung mcm celcom wireless broadband..

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. sama ler... lemau tahap gaban ler..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!