Header

Friday, April 03, 2009

Tag Profile Mv


Ok kali nih aku cam terpanggil (wakaka...ayat tak henggat ko nok!!!!) nak settle kan tag nih. Yerla aku tau aku mmg keji kan (before uols sume kutuk aku baik aku kutuk diri sendrik...tuh makannya aku sedar diri...hiksss).

Aku ni if dpt tag tuh mmg beruntung sgt lah aku nak jawab tag tuh kan....ye² aku sedar tuh. Tapi satu jer aku pun pelik ngan diri aku nih aku suke...yup mmg sungguh² SUKA if kena tag kat uols tuh tapi tu ler entah pekena ngan diri aku entah.....susah bebenor nak jawab tag tuh....huhuhuhu. Sila lah uols maafkan diri aku nih ok.

Maybe sume tag yg aku dpt tuh susah kot utk aku wat...kuang3x. Coz aku nih tak suka sket if nak tulis sumting tapi nak kena pk² dulu...huhuhu aku mmg dont like coz aku suka tulis if aku benar² rasa selesa nak tulis.

Kiranya aku jenis bila nak tulis sumting tuh aku tak suka if tersekat² dek kerana kekeringan idea nak pk kan sesuatu or yg sewaktu dengannya lah. Sebab aku bila nak menulis aku suka jari aku terus jer menaip sampai ler ke full stop......haaa gitu ler kira²nya....eerrmmm camne ek nak criter aku pun xtau nak explain camne.....senang criter aku kengkadang bila nak type untk wat n3 nih aku just type jer apa yg terkeluar kat otak aku nih....apa yg ada dlm hati aku nih aku just kuarkan aku tak suka nak kena berenti sat pk ayat dulu pastu sambung balik.....oooowhhh i hate that situation...heheheh

Ya Allah!!!!! punya lah panjang mukadimmah aku nak settle kan tag nih....Ok² jom kita terus direct to the point ok.

Actually aku dpt tag nih aku dpt drp mya (dah lama giler aku setia ngan blog dia nih), dari dia belom ada anak smpai la nih anak dia dah umur 4++ thn dah if im not mistaken lah.....ha ko punya lah lama.


1.Letakkan gambar profile anda




2. Terangkan apa maksud gambar itu?

Tak yah lah nak terang² lagi kot....nnti jadi cam kata pepatah lak dah terang lagi nak bersuluh pulak kan....hehehe coz itu adalah aku.

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu?

Kenapa ek aku pilih gambar nih???? errmmmm sesaje suke jer actually coz aku suka ngan picca tuh. Credit to prebetsabu coz dia yg snap picca aku nih. Ia diambil sewaktu aku baru balik dari class horse riding n weols melepak seketika dlm UPM....sungguh byk kenangan ku di uni ini.

Bak kata org tuh masa tuh aku mmg berlumuiih ler. Kecomotan aku terserlah sebenarnya if uols ada masa hari kejadian......ngan peluhnye ngan ada anak² kuar kat pipi (pd aku if ada anak rambut kuar dari tudung.....maknanya time tuh aku sungguh ler tak selesa). Aku benci n rimas bila rambut terkeluar dari tudung.

Tapi bila dlm picca nih....aku still nampak cute per (bior ler aku nak msk bakul angkat sendrik pun).....xdelah nmpk berlumuiiih sgt pun....sebab tuh aku suke. Make up tak yah ckp lah kan mana ada pkai perper pun dah tentu² aku nak gi bersukan kan...huhuhu

4. Tag 5 lagi blogger

Bab nak kena tag org nih aku suke jer. Kalu dia soh 5 jer aku terasa mcm nak tag 50 or huhuhu....mmg hover....tapi tak perla kali nih aku try ikut procedure lah. Dia nak 5 aku kasi 5 gak ler...hiksss

nadia
rahma
Sya
Syida
azleez

Nape aku nak tag 5 org nih coz aku nak soh dia cepat² update blog. heheh sebabnya diorg nih tak rajin nak update blog depa nih...hehehehe.

Ok....kiranya yg nih pun leh kira sebagai sejarah gak lah dlm mv.com nih coz aku tak pernah lagi tepek award kat sini. Ni first time tau untuk mv.com......bukan tak sudi nak amik pun tapi entah ler aku pun tak tau nape aku amat payah utk wat sume benda² nih. Maaf kan aku yer.



So TQ mmmmmmmmmmmmuaahhhhhhhh....muaaahhhh tau untuk mya yg sudi tag aku n juga uols semua yg selalu tag aku...hiksss.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. takpe..sekurang2nya buat gak tag kan.. heh..heh...heh.. gambo tu.. bila tgk dkt2 viona cam budak2 skolah plak...

rasp said...

dok perati tengok gambar tu nampak cute je, no berlemuih berlemuih pun...tak aci! tipah tertipu gitu :D

UnGu VioLet said...

suka mar tgk gambar profile akak tue..

masviona said...

cutemiut:
tu ler kadang2 buat kdng2 tak...hehehe

budak skolah..huhuhuhu...muda lagi kah aku...huksss

rasp:
itu ler psl sis...xtau lak dlm picca tuh tak berlumuiih lak but kat luar agak banyak gak berlumuuuihhh nye...hikss

ungu violet:
huhuhu..yeke mar...tenkiu

zino said...

zino nak kekalkan rekod tak jawab tag hehe

UnGu VioLet said...

akak, ade tag untuk akak tau!! nnt akak free, akak dtg la ambik n buat yer..

ok kak.. take care.. ws..

aznitaz said...

nice picca tp u nampk lain la viona..lain kali i nk tag u boleh tak?? hehe

rahma said...

kekekekeeee... tu la terkejut tgk tag ni... tak sangka, so that's why i jwb tag u ni skrg jgk!! ^0^

tuberose78 said...

tak reti la nak buat tag2 nih...

Kris and Nadia said...

uik... ada pula sya kena tag.. nama ptama lg tu.. br ternampk ni skrg.. huahua.. okay jap lg buat yer :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!