Header

Tuesday, April 14, 2009

Tak nak lepas

Tadi uols semua dah tgk kan video ekslusif nih.....itu masa time dia gunting rambut. Cuma tgk picca nih lak...ni lak time bonda n walid dia lak yg gunting rambut.

Punyer lah haru kat hairspa tuh dibuatnya uols. Nasib ler ada uncle dol dia yg sabar melayan karenah anak dara tuh....TQ uncle dol. Dia punya havoc tak payah ckp lah nasib baik ler masa turn weols tuh dah takde orang dah pun......xnak orang pegang lansung.........nak lepas sendrik jer keje dia. Dah lepas tuh pempaham ajerlah kan.

Time aku masuk kat tempat untuk cuci rambut tuh.........huhuhu...dia pun menangis nak ikut sama. Uols tgk jerla avin damia punyer keje nih

huru hara spa nih ngan suara dia sreaming nak dok kat atas perut aku nih

dah xleh nak wat apa kan...layan jerla...kang lagi haru biru lak jadinya


masa turn walid dia pun sama gak....nak gak dok atas riba tuh saba jerla

alamak!!!!awat mata walid dia tuh sampai juling camtuh sekali tuh...huhuhuhu

Lupa nak bitau kat hairspa nih ada sorang awek melayu staff dia kan tapi fasih ckp cina.....hebat tak???aku terpegun sat. Bila sembang² ngan dia....dia ckp xde amik kelas ke apa pun just belajar drp dgr staff cina lain bersembang jer...sebabnya dia sorang je melayu...huhuhuhu...hebatkan.

Dia bitau lagi 2 tahun dia dok keje ngan diorg hari² dgr sampai dia pun leh ckp ngan sendrik.....tapi kena rajin bertanya gak ler katanya. Tak perlu nak gi amik kursus bayar hampir ratus² mencecah ribu gak katanya klu nak fasih tu kan....hehehe....save budget dia dpt kelebihan dpt ckp lagi satu bahasa...syok kan.

Last² nasib lah sempat siap gak aku n prebetsabu melakukan proses wash n cut rambut....hehehe....tp nih semua sebab bantuan uncle dol sama nih tolong jagakan avin damia tuh...hehehe...bagus lah uncle dol nih.....untung aunty yah....lalalala



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

kojah said...

avin damia nak berkepit ngan maknya jer...huhu

Uncle Dol said...

hehe.. lasak ohhh.. nak gula² je keje.. rosak gigi nnt.. tak bagi, buat majuk.. duduk atas lantai.. huhuhu..

CuTeMiUt78 said...

waakkakkakkakkaa.. lawak la damia.. siap nak duk atas bonda ngan walid tu.. sib baik ada uncle dol kan

mummy Darin said...

we all x dapatlah bawak Darin macam ni walaupun ada org ke-3.. tunggu dia besar sikitlah nampaknya

tuberose78 said...

uncle dol the saver...!
ntah2 dala hati geram jer... biller la depa nak abis gunting rambot nih!!

hehehe... peace!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!