Header

Tuesday, April 14, 2009

Tekak saya tidak menerimanya....

Dulu rasanya aku pernah citer yg tekak aku x feel mkn masakan sabahan...

Mcm ada sesuatu yg kurang...
Kurang manis?
Kurang masin?
Kurang kick?

Ntah la..

Igtkn trip kali ni aku leh tune tekak aku utk terima...
Rupanya sama gak mcm trip2 aku yg dulu.. masih tak boleh nak tangkap feel..

So kitorang decide utk makan makanan yg taste dia sama je seantero malaysia..

Jawapannya ialah fastfood!

Makan kfc loorrrr..

Sib baik kfc sini ada wifi..
Leh la update sat...

Ohhh.. Btw, kfc sini xde sos thai...!
Aku tanya staff local yg jg sabah ni.. Dia pun xpernah tau psl sos thai kat kfc...

Huh..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

13 Comments Uols:

Adry said...

makan fast food aja lah jawabnya... huhu


Adry @ http://www.adrysabry.com

Izan said...

aku merindui KFC...
huhuhuhuhuhuhu

rahma said...

mmg sos thai x d kfc...
wah, skrg ni dkt sabah keee... mai la UMS... ^-^

prebetsabu said...

adry:klu tiap ari belasah fastfood pun muak gak.....

Izan:hiks.. Mcm angau je...

rahma: ums? Now tgh bekfas d kingfisher otw g kota merudu arini... Huhu dkt sgt dh ni..tp sch pack la..


Buat rakan2 bloggers n readers sabah, maaf sekiranya terkecil hati.mungkin tekak aku je yg x sesuai ngn masakan d sabah ni.. Jgn kecik ati ek.......... Huhu

nURmALa mAZLan said...

wakkkkk...
nak KFC
OOO..SKANG KAT SABAH EH??

Kris and Nadia said...

alalalaaa... mimang pun teda sos thai ni.. maybe kamurang biasa mkn mkanan yg pedas n manis baitu .. mcm rum8 semenanjung sya.. huahua.. uiks.. kmu pg kingfisher??? sya tgl sana... wawa sioknya pg kota marudu.. alang2 pg kudat ba :)

Dee said...

alah..tetiba riso xleh mkn sabahan food nti bila gi kk n labuan bulan 7 ni..sy pun cerewet gak bab2 mkn ni..

@t00neY r00neY® said...

derang kene g kfc cawangan lain gak

mazzura said...

huwaaa..bestnye itu kfc..dah lama xmakan nie..nak sikit leh x?

mummy Darin said...

kat semenanjung jelah ada sos Tahi rupanya.. ikut selera orang sini kot??

xali alonso said...

hahahaha......
aku mase g sane pon, cm ko gak. mkn kfc. tp, x sanggup mkn coleslaw die. rase lain mcm je. huhuhu..... nsb baik, rase ayam die same. hahahaha....
selain tu, kalau kt KK, mkn seafood je le gamaknye. huhuhu....

CuTeMiUt78 said...

lor.. gitu ke.. pe ke pelik diaorg ni ya

tuberose78 said...

sos thai makan ngan cheezy wedges.. sedapnyerrrrrr..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!